Anlatayım tane tane madem.
FSP geneli itibari ile kaliteli bir PSU üreticisidir. Güç kaynaklarını kendisi üretir, kaliteli ve kalitesiz modelleri mevcuttur
her markada olduğu gibi. Marka kendisini genel anlamda kanıtlamış olsa dahi GT Pro modeli hakkında detaylı çok fazla bilgi yok evet. İçini görüp göz gezdirdim ve üzecek bir model olmayacağını söyleyebiliyorum. Testleri elbette ki şart tam yorum yapılabilmesi için. Onlar da şu an elimizde mevcut değil.
Ben konuyu okumadım, sadece etiketlenmişim o sebepten geldim. İsterseniz size overall'da kaliteli ve üzmeyecek bir model önereyim onu alın sisteminizi toplarken:
NZXT C750 750W 80+ Gold Full Modüler 135mm Fanli PSU En iyi fiyat seçenekleri ile PA-7G1BB-EU ITOPYA'da
www.itopya.com
Sisteminizi toplarken direkt bu modeli koyun. 850W modellere bakmanız şart değil. 750W fazlası ile yeterli 4070 Ti için.
"Şimdi NZXT kaliteli mi?" sorusu var. NZXT PSU'larını kendisi üretmez ama bir sorun değil bu. Bu modelini kendini fazlası ile kanıtlamış bir OEM üretici olan CWT'ye ürettirir.
Misal dünyanın gelmiş geçmiş en iyi güç kaynağı, Corsair AX1600i ama onu da Corsair üretmez.