RTX 4070 Ti - i7 14700K sistem darboğaz yapar mı?

Sizin yukarıda attığınız sistem ne kadar bilmiyorum. Onda işlemciyi 7800x3D ile, anakartı bunlardan biriyle, ssd'yi de KC3000 ile değiştirip bir bakın. Sonra hazır sistemlerin fiyatı ile karşılaştırıp karar verin. Yukarıdaki hazır sistemler 4080'li ama ramleri 16 ki bence bu devirde 16 alınmamalı ve anakarttan kısmışlar. Am5 gibi uzun ömürlü sokette anakart kalitesi de önemli bence. Kıyaslayıp değerlendirin yani.

MSI Mag B650 Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Asrock B650 Pro RS AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Sizin yukarıda attığınız sistem ne kadar bilmiyorum. Onda işlemciyi 7800x3D ile, anakartı bunlardan biriyle, ssd'yi de KC3000 ile değiştirip bir bakın. Sonra hazır sistemlerin fiyatı ile karşılaştırıp karar verin. Yukarıdaki hazır sistemler 4080'li ama ramleri 16 ki bence bu devirde 16 alınmamalı ve anakarttan kısmışlar. Kıyaslayıp değerlendirin yani.

MSI Mag B650 Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Asrock B650 Pro RS AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
biri 79k biri de 85k sanırım. sonuçta arkadaş değiştirmek veya ilave etme şansına sahip.. istediği parçayı değiştirebilir..

biri 79k biri de 85k sanırım

Yok hocam onları gördüm. Arkadaşın kendi topladığı sistemi diyorum.

biri 79k biri de 85k sanırım. sonuçta arkadaş değiştirmek veya ilave etme şansına sahip.. istediği parçayı değiştirebilir..

İşte fiyat durumuna göre baksın dedim o yüzden. Kendi topladığı daha makul çıkabilir.

Yok hocam onları gördüm. Arkadaşın kendi topladığı sistemi diyorum.

İşte fiyat durumuna göre baksın dedim o yüzden. Kendi topladığı daha makul çıkabilir.
yanlarına fiyatlarını da yazsaydı iyi olurdu.

umarım asrock anakartın ram slotları üzerinde etiket yoktur.. bir ara alanların çoğu şikayetçi olmuş etiket söküldüğünde kalıntı kalıyor çıkmıyor diye..

1705232371369.png

Bunda işlemci seçilmemiş hangisini seçeyim ben pek bilgisayardan anlamıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı