Çok teşekkür ediyorum. Son kez bir şey sormak istiyorum izninizle. Çok yakında siparişi vereceğim de, şahsen en ucuzu neyse onu almak istiyorum marka olarak, ve şu anda uygun fiyatlı gördüğüm Galax var 30 bin liraya satılıyor ve sağlam referanslarım var tavsiye ediliyor iyi bir markaymış, 33 bin liraya Gigabyte ve MSI modelleri de var ama aynı ürün için 3 bin lira daha fazla para vermek istemiyorum şahsen. Ve aslında şöyle bir şey de var, ben 2 yılı geçti RTX 3060 Ti kullanıyorum zaten söylemiştim başta, ve bu ürünü alırken daha önce hiç adını bile duymadığım Gainward almıştım, kimisi MSI ASUS falan şaşmayın derken kimisi aynı ürüne daha fazla para vermeyin diyorlar ve bu anladığım kadarıyla 2 farklı kitle. Ben gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki Gainward 3060 Ti hiçbir sorunu yok 11 bin liraya almıştım ama ASUS MSI Gigabyte gibi markalar en az 14 bin liraya satılıyordu. İlk başta tabii çekiniyordum ilk kez markayı deneyeceğim için, ama 2 yılı geçti ve hiçbir şikayetim yok çok şükür, gördüğüm tek farkı söyleyebilirim, MSI pahalı modelleri kullanırken en fazla 65 66 derece oluyor ve Gainward 3060 Ti ile en fazla 70 derece kullanıyorum, ki yükte 70 derece 71 derece gayet normal diye biliyorum. Bence bu fark için aynı performansı verecek aynı ürüne 3 bin lira fazla vermeye gerek yok diye düşünüyorum. Elbette aralarındaki fiyat farkına göre de değişebilir. Ama Galax, Gainward'dan daha iyi diye duydum, ve tasarımı falan da çok hoşuma gitti, ve soğutması gayet yeterli ve iyi. Güvenilir marka deniliyor. Sizin fikriniz nedir acaba bu konuda? Tavsiye edeceğiniz 4070 Ti markası var mı acaba?