Dengsiz
Megapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- *GIGABYTE B550 GAMING X V2 Amd B550 *AMD Ryzen™ 7 5800X3D *Kingston Fury Beast RGB 16 GB 3200 MHz(x2)
*Samsung 970 EVO Plus NVMe M.2 Ssd*Zotac Geforce Rtx 4070 Ti Trinity 12GB
- Anakart: Gigabyte B550 Gaming X V2 AMD B550
- CPU: AMD R7 5800x3D
- RAM: Kingston Fury Beast RGB 16 GB 3200 MHz(X2)
- SSD: Kingston NV2 1TB 3500mb/2100mbs NVMe PCI-e M.2 SSD
- GPU: Zotac GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12 GB
Yukarıda bulunan sistemi kullanıyorum. Son birkaç haftadır minik bir sorunum var. Sistemin sıcaklıkları sürekli olarak 60-75 arasında seyrediyor, çektiği güç limitlerinde değil aksine rahat çalışıyor, FiveM için local host açıp aynı anda oyunu başlatıp kayıt alırken belli bir süre sonra Alt+Tab attığımda bütün sistem kilitleniyor, sesleri duymaya devam ediyorum ancak benim sesim gitmiyor ekranlar tepki vermiyor, ekran kartı restartlama kısayolu çalışmıyor ancak reboot tuşu ile toparlanıyor.
Bu sorunu son güncellemelerden sonra yaşamaya başladım daha öncesinde de aynı şekilde çalışırken bir sorun yaşatmıyordu, yazılımsal olarak yaptığım tek değişiklik OBS'den kayıt alırken işlemci değil ekran kartına yani NVEC olarak ayarlamaktı, bununla birlikte Bitrate'i 50.000'e çıkarttım düzgün bir kayıt olması için, Alt+Tab atmadığım sürece bir sorun yok ama bazı ayarları yapmak birkaç şey düzeltmek ve denemek için Alt+Tab atmak zorunda kalıyorum. Düzeltmek için birkaç şey denedim üzerlerindeki yükü azaltmak, güç sınırlarını kısmak vs. ancak düzelme sağlayamadım.
Daha önce yaşayan denk gelen var mıdır?
Son düzenleyen: Moderatör: