nightrain_es
Yoctopat
Daha fazla
bu şekilde özelleştirip baktım. kasa olarak nzxt çok hoşuma gidiyor. psu olarak gerekli sertifikaların olduğu bir psu seçmeye çalıştım ssd olarak samsungun kalitesini çok beğeniyorum hız olarak aralarında pek fark olmasa da anakartı ileride 9800x3d ye geçmek için vrm i yüksek bir anakart seçmek istedim sıvı soğutucuda arctic sanırım en iyi soğutma peformansı veren olabilir testlerde öyle görünüyordu bu gibi detaylara dikkat ederek parçaları seçtim 80k civarında 4080li kartlar var genelde ama bir süre sonra 5000 serisine geçmek istiyorum muhtemelen ilk çıkış yaptıklarında fiyatlar çok uçuk olacaktır sonrasında biraz daha düşer ama diğer parçaların kalitesinden feragat ederek daha yüksek gpu cpu almak mantıklı mı mantıklıysa nedenKötü. Aynı fiyata 4080 Super var.
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Böyle özelleştir.
Bu şekilde özelleştirip baktım. Kasa olarak NZXT çok hoşuma gidiyor. PSU olarak gerekli sertifikaların olduğu bir PSU seçmeye çalıştım SSD olarak Samsung'un kalitesini çok beğeniyorum hız olarak aralarında pek fark olmasa da anakartı ileride 9800x3D ye geçmek için VRM'i yüksek bir anakart seçmek istedim sıvı soğutucuda Arctic sanırım en iyi soğutma peformansı veren olabilir testlerde öyle görünüyordu bu gibi detaylara dikkat ederek parçaları seçtim 80k civarında 4080'li kartlar var genelde ama bir süre sonra 5000 serisine geçmek istiyorum muhtemelen ilk çıkış yaptıklarında fiyatlar çok uçuk olacaktır sonrasında biraz daha düşer ama diğer parçaların kalitesinden feragat ederek daha yüksek GPU CPU almak mantıklı mı mantıklıysa neden
inno3d şuan 50 bin akakçedeki en ucuz fiyatlardaki satıcılar güvenilir olmadığı için hiç onlara bakmıyorum eğer incehesap gibi sitelerde varsa oralardan fiyatlara bakıyorum diğerlerine bakamadım ama 86 binden çok daha fazlaya geliyor ancak diğer parçaları daha detaylı araştırıp fiyat kısıp 4080 super i zorlayabilirim öneriler için teşekkür ederim.Sadece zevkinizden GPU ve CPU kısmak hiç mantıklı değil saydıklarınızın hepsi zevkten. Sadece anakart düşük. Onuda toplama olarak böyle yapılabilir.
Patriot Viper Venom RGB 32 GB (2x16) 6000 MHz DDR5 CL36 PVVR532G600C36K Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Patriot Viper Venom RGB 32 GB (2x16) 6000 MHz DDR5 CL36 PVVR532G600C36K Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Patriot Viper Venom RGB 32 GB (2x16) 6000 MHz DDR5 CL36 PVVR532G600C36K Ram özelliklerini incele, 4.294,12 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
86K toplam.
INNO3D şu an 50 bin Akakçe'deki en ucuz fiyatlardaki satıcılar güvenilir olmadığı için hiç onlara bakmıyorum eğer İncehesap gibi sitelerde varsa oralardan fiyatlara bakıyorum diğerlerine bakamadım ama 86 binden çok daha fazlaya geliyor ancak diğer parçaları daha detaylı araştırıp fiyat kısıp 4080 Super'i zorlayabilirim öneriler için teşekkür ederim.
gamegarajda stok bittiği için oradaki fiyata bakamadımSatıcı garaj Online yani GameGaraj'ın kendisi. Güvenmemelik bir durum yok.
Sadece game garajda mı var bu ekran kartı?gamegarajda stok bittiği için oradaki fiyata bakamadım
diğer parçalardan kısıp 4080 super e çıkabilirim biraz daha araştırma yapmam gerekiyor tekrar teşekkür ederimSadece game garajda mı var bu ekran kartı?
Diğer parçalardan kısıp 4080 Super'e çıkabilirim biraz daha araştırma yapmam gerekiyor tekrar teşekkür ederim