RTX 4070 Ti sistem 2K kaç yıl götürür?

Monster bayağı iyi para kaldırdı o reklamdan ama.

Bilgisayarın gücünü tasarımından ya da ışıklarından ibaret zanneden çocuklar ve teknoloji cahili ebevenyler.

Birileri bunları koparacaktı Monster'a nasip oldu.

Sen de hepten Monster'ın reklamı gibi konuştun "açamadığı oyun olursa iade".
Dostum atıyorum RDR2'yi oynamak isteyen insan her türlü oynar. 1080p low ayarlarda 30fps oynarsın. 720p low ayarlar 30fps oynarsın. GTA 6'yı GTX1050 kartınla 1080p low mu oynamak istersin yoksa youtube'dan açıp izlemek mi istersin?

Dostum atıyorum RDR2'yi oynamak isteyen insan her türlü oynar. 1080p low ayarlarda 30fps oynarsın. 720p low ayarlar 30fps oynarsın. GTA 6'yı GTX1050 kartınla 1080p low mu oynamak istersin yoksa youtube'dan açıp izlemek mi istersin?

Aslında ikisini de yapmam. En az orta ayarlarda 60 FPS verecek bir donanım dizene kadar oynamamayı tercih ederim. Bu benim alt limitim, oyunlarda 30 kare televizyonda uzak mesafe dışında rahatsız ediyor beni.

Aslında ikisini de yapmam. En az orta ayarlarda 60 FPS verecek bir donanım dizene kadar oynamamayı tercih ederim. Bu benim alt limitim, oyunlarda 30 kare televizyonda uzak mesafe dışında rahatsız ediyor beni.
Sana kalmış usta. Ben yeni sistem almayı bekleyeceğime o oyunu 25fps oynarım. Böyle saçma takıntılarım yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı