- Makaleler
- 42
Ben yüksek fpsi görür falan demedim yalnız. Açar mı açar dedim.
Sen de hepten Monster'ın reklamı gibi konuştun "açamadığı oyun olursa iade".
Ben yüksek fpsi görür falan demedim yalnız. Açar mı açar dedim.
Sen de hepten Monster'ın reklamı gibi konuştun "açamadığı oyun olursa iade".
Monster bayağı iyi para kaldırdı o reklamdan ama.
Dostum atıyorum RDR2'yi oynamak isteyen insan her türlü oynar. 1080p low ayarlarda 30fps oynarsın. 720p low ayarlar 30fps oynarsın. GTA 6'yı GTX1050 kartınla 1080p low mu oynamak istersin yoksa youtube'dan açıp izlemek mi istersin?Sen de hepten Monster'ın reklamı gibi konuştun "açamadığı oyun olursa iade".
En az 5 yıl yazdım sen 6-7 yıl yazmışsın. Bunlar birbirleriyle çelişmiyor bile aynı şeyi söylüyoruz sen beğenmedim atıyorsun bu durumda sorunlu kişi sen oluyorsun.Sorunlu musun ? Yoksa bilgisiz mi etiketleme beni senin ile tartışacak vaktim yok.
En az 5 yıl yazdım sen 6-7 yıl yazmışsın. Bunlar birbirleriyle çelişmiyor bile aynı şeyi söylüyoruz sen beğenmedim atıyorsun bu durumda sorunlu kişi sen oluyorsun.
Ucu açık bir konuda seviyeli bir şekilde tartışmayı bile beceremiyor.O arkadaş bir şeyi beğenmiyor hocam bana da atmış onu boşverin değmez.
Dostum atıyorum RDR2'yi oynamak isteyen insan her türlü oynar. 1080p low ayarlarda 30fps oynarsın. 720p low ayarlar 30fps oynarsın. GTA 6'yı GTX1050 kartınla 1080p low mu oynamak istersin yoksa youtube'dan açıp izlemek mi istersin?
Sana kalmış usta. Ben yeni sistem almayı bekleyeceğime o oyunu 25fps oynarım. Böyle saçma takıntılarım yok.Aslında ikisini de yapmam. En az orta ayarlarda 60 FPS verecek bir donanım dizene kadar oynamamayı tercih ederim. Bu benim alt limitim, oyunlarda 30 kare televizyonda uzak mesafe dışında rahatsız ediyor beni.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.