RTX 4070 Ti sistem alınır mı?

Bütçe
75000

eldrine8

Hectopat
Merhaba,

Amacım rekabetçi oyunlar oynamak 75k bütçem var ve ekteki görselde yer alan sistemi topladım. Sistemin tüm parçaları genel olarak nasıldır alternatif öneriniz var mıdır, ekran kartı hariç? Bu fiyata 4080-4070 Super ekran kartlı PC alırım demezseniz sevinirim ekran kartı böyle kalsın istiyorum.

Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• IMG_20240217_161935.jpg
    IMG_20240217_161935.jpg
    109,3 KB · Görüntüleme: 45
Arkadaşıma sistem dizmiştim sizin gibi bir bütçesi vardı. Bu tarz bir sistem dizmiştim gayet memnun performans testleride güzel çıktı fakat 1-2ay geçti üzerinden pek hatırlamıyorum.

Merhaba,

Amacım rekabetçi oyunlar oynamak 75k bütçem var ve ekteki görselde yer alan sistemi topladım. Sistemin tüm parçaları genel olarak nasıldır alternatif öneriniz var mıdır, ekran kartı hariç? Bu fiyata 4080-4070 Super ekran kartlı PC alırım demezseniz sevinirim ekran kartı böyle kalsın istiyorum.

Teşekkürler.
Pahalı bir sistem olmuş bu sistemi alman daha iyi olacaktır.
Sistemi bu şekilde ayrı ayrı alıp kendin toplaman daha iyi olacaktır.

Pahalı bir sistem olmuş bu sistemi alman daha iyi olacaktır.
Teşekkürler katkınız için.

İşlemci için 120'lik soğutucunun yeterli olacağını düşünüyor musunuz?

Ayrıca AMD işlemcilerin LoL'de anlık FPS problemi oluşturduğunu okudum o nedenle intel'e yöneldim. Ram, kasa ve soğutucu markalarını daha önce pek duymadım Güvenilir markalar mıdır?

Son olarak, pc işine hakim değilim kendim toplama şansım çok düşük hazır almayı düşünüyorum.

Teşekkürler katkınız için.

İşlemci için 120'lik soğutucunun yeterli olacağını düşünüyor musunuz?

Ayrıca AMD işlemcilerin LoL'de anlık FPS problemi oluşturduğunu okudum o nedenle Intel'e yöneldim. RAM, kasa ve soğutucu markalarını daha önce pek duymadım güvenilir markalar mıdır?

Son olarak, PC işine hakim değilim kendim toplama şansım çok düşük hazır almayı düşünüyorum.

Bu işlemci için attığım soğutucu yeterlidir ama isterseniz sıvı soğutma da alabilirsiniz.

Ben tam tersini gördüm v cache özelliği ile çok daha fazla FPS almanı sağlıyorlar o FPS düşüşü olan kişiler chipset driverini kurmamış olabilir ya da sistemlerinde farklı bir sorun olmuş olabilir.

Bütçe ne kadar artarsa hazır sistemlerden alacağınız verim o kadar azalır o yüzden bu bütçede sistem toplamak çok daha iyi eliniz tornavida tutuyorsa ve boş bir gününüz varsa çok rahat bir şekilde YouTube rehberlerine bakarak toplayabilirsin.

Bu işlemci için attığım soğutucu yeterlidir ama isterseniz sıvı soğutma da alabilirsiniz.

Ben tam tersini gördüm v cache özelliği ile çok daha fazla FPS almanı sağlıyorlar o FPS düşüşü olan kişiler chipset driverini kurmamış olabilir ya da sistemlerinde farklı bir sorun olmuş olabilir.

Bütçe ne kadar artarsa hazır sistemlerden alacağınız verim o kadar azalır o yüzden bu bütçede sistem toplamak çok daha iyi eliniz tornavida tutuyorsa ve boş bir gününüz varsa çok rahat bir şekilde YouTube rehberlerine bakarak toplayabilirsin.
Anlıyorum, dediklerinizi düşünüp araştıracağım. Katkınız için tekrardan teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı