RTX 4070 Ti sistem Stopcode mavi ekran hatası verdi

İşletim sistemi
Windows 11

xxkarakacanx

Zeptopat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://disk.yandex.com.tr/d/v7nmeXohfkBmxw
RAM
GSKİLL 32X2 6000MHZ DDR5
SSD veya HDD modeli
Kingston renegade 1TB Samsung 970 Evo 1TB
Ekran kartı
Asus tuf 4070ti
Anakart
Asus ROG STRIX Z790-A GAMING WIFI II
İşlemci
İntel 14900k
Merhaba saygıdeğer forum üyeleri, öncelikle çözüme kavusturamadıgım bir derdimden başlayayım. Başlıkta da stopcode hatası belirtemedim, sebebi farklı farklı stopcode hataları almam. Format atarken farklı hata, driver kurarken farklı hata veya dosyada gezinirken farklı stopcode hatası aldım. Olayın başlama kısmı format sırasında olmuştu, daha önce sorunsuz kullanıyordum. 4-5 aydır bu problemle uğraşıyorum, tam 1 aydır sorun çıkarmıyor derken bugün tekrar başıma gelmesi sonucu tekrardan temiz kurulum yaparken ve sonrasında da aldım. Minidump dosyamı bırakıyorum. Eksik veya atladığım kısım varsa affınıza sığınarak düzeltebilirim.

Eklemeyi unutmuşum kusura bakmayın. Bellek testi ve SSD testlerinde problemsiz başarılı sonuçlandı BIOS default moda getirilip sadece XMP 6000MHz seçildi lakin halen mavi ekran alıyorum. Ve kendi kendine açık olan oyun ve dosyaları kapatıyor.

Son düzenleme:
Telefondan yazdığım için minidump dosyasını Debug etmem imkansız, bu sebeple bilgisayarı olan bir üye yardıma gelene kadar siz aldığınız hata kodlarını belirtir misiniz? Hiç değilse ondan yürüyelim, belki analize gerek kalmadan çözeriz.

Merhaba hatırladığım hatalardan 1 tanesi ırol not less or equal - stop code KERNEL_AUTO_BOOST_INVALID_LOCK_RELEASE

Yardımcı olabilecek birisi yok mudur?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı