xxkarakacanx
Zeptopat
Daha fazla
- Minidump Rapor Linki
- https://disk.yandex.com.tr/d/v7nmeXohfkBmxw
- RAM
- GSKİLL 32X2 6000MHZ DDR5
- SSD veya HDD modeli
- Kingston renegade 1TB Samsung 970 Evo 1TB
- Ekran kartı
- Asus tuf 4070ti
- Anakart
- Asus ROG STRIX Z790-A GAMING WIFI II
- İşlemci
- İntel 14900k
Merhaba saygıdeğer forum üyeleri, öncelikle çözüme kavusturamadıgım bir derdimden başlayayım. Başlıkta da stopcode hatası belirtemedim, sebebi farklı farklı stopcode hataları almam. Format atarken farklı hata, driver kurarken farklı hata veya dosyada gezinirken farklı stopcode hatası aldım. Olayın başlama kısmı format sırasında olmuştu, daha önce sorunsuz kullanıyordum. 4-5 aydır bu problemle uğraşıyorum, tam 1 aydır sorun çıkarmıyor derken bugün tekrar başıma gelmesi sonucu tekrardan temiz kurulum yaparken ve sonrasında da aldım. Minidump dosyamı bırakıyorum. Eksik veya atladığım kısım varsa affınıza sığınarak düzeltebilirim.
Eklemeyi unutmuşum kusura bakmayın. Bellek testi ve SSD testlerinde problemsiz başarılı sonuçlandı BIOS default moda getirilip sadece XMP 6000MHz seçildi lakin halen mavi ekran alıyorum. Ve kendi kendine açık olan oyun ve dosyaları kapatıyor.

Eklemeyi unutmuşum kusura bakmayın. Bellek testi ve SSD testlerinde problemsiz başarılı sonuçlandı BIOS default moda getirilip sadece XMP 6000MHz seçildi lakin halen mavi ekran alıyorum. Ve kendi kendine açık olan oyun ve dosyaları kapatıyor.
Son düzenleme: