RTX 4070 Ti sisteme kasa ve PSU önerisi

oguz18_tr

Megapat
Merhaba:
  • Ekran kartı: RTX 4070 Ti MSI Ventus.
  • İşlemci: Ryxen 9 5900X.
  • Sıvı soğutma: Arctic 240 mm.
  • Anakarat: MSI B550 MPG Gaming Plus (atX)
  • RAM: 32 GB (8+8+8+8) g skills 3200 MHz.

Mevcut kasamı (MSI MAG Forge 100R) çok gürültülü olduğu için değiştirmek istiyorum. Bütçe knsa için en fazla 2500 TL.
PSU için 850'lik önerilerinizi bekliyorum.

Darkflash Phantom Rgb Mid Tower Kasa Psu Yok Fiyatları ve Özellikleri

Bu kasa nası sizce

ikisinide aldım teşekkürler

Son düzenleme:
Güç kaynağı önerim: Corsair RM750X, fiyatı da uygun senin sisteminin hemen hemen aynısını kullanıyorum. Maalesef daha önceden aldığım Sharkoon wpm Gold Zero 750 watt 80+ takılı sistemde kartım gelince test edeceğim galiba Power'ı değişmek zorunda kalacağım.

Güç kaynağı önerim: Corsair RM750X, fiyatı da uygun senin sisteminin hemen hemen aynısını kullanıyorum. Maalesef daha önceden aldığım Sharkoon wpm Gold Zero 750 watt 80+ takılı sistemde kartım gelince test edeceğim galiba Power'ı değişmek zorunda kalacağım.
FSP'yi aldım hocam. 850 watt olması daha avantajlı. Fiyatları arasında 100 lira bir far var qp bilişimde FSP 2599 lira

Yeni topluyorum. Corsair 4000D aldım 4070 için. PSU eskiden kullandığım FSP Hydro G PRO 850 watt alacaktım ama yeni nesil ATX 3.0 desteklemediği için MSI MPG A850G modelini aldım. FSP de iyidir ama ekran kartıyla gelen çoklayıcı adaptörle kullanırsınız.

Yeni topluyorum. Corsair 4000D aldım 4070 için. PSU eskiden kullandığım FSP Hydro G PRO 850 watt alacaktım ama yeni nesil ATX 3.0 desteklemediği için MSI MPG A850G modelini aldım. FSP de iyidir ama ekran kartıyla gelen çoklayıcı adaptörle kullanırsınız.

ATX 3.0 için F/P PSU öneriniz var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı