RTX 4070'li sisteme kasa ve PSU önerisi

enessahin200

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, Sinerji sitesinden 4070'li ve 7500Fli sistem dizdim. Kasa konusunda şöyle sistemin hakkını verecek ve göze hitap edecek F/P bir kasa arıyorum. Araştırdığım kadarıyla da sisteme 650W fazlasıyla yetiyor. Ve Sinerji'den toplu çekim yapacağımdan kasanın da bu siteden olmasını istiyorum. Thermaltake'in H570 ve T27 kasaları göze çok hoş geliyor lakin hem fiyatları 5K bandında biraz tuzlu bir de 750W fazla sanırım. Şöyle 3-4K bantlarında 600-650W güzel bir kasa (PSU dahili) veya kasa + PSU önerir misiniz Sinerji sitesinden? Mesh yapılı ve RGB fanları olması tercihim.

Ek soru: Sistemde Gainward'ın 2 fanlı 17.8klık 4070'i yerine +2K ₺ koyup PNY'nin 3 fanlı 4070'ini aldım. Ekran kartını arattğımda piyasası 23K gözüküyor bu sitede 20k o da çok cezbetti beni (RGB'si falanda var :). Ek performans alır mıyım? 2K ya değer mi?

Kasa ve PSU olmadan sistem linki: https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/4BE7T7G1

1693176848903.png

Ne alacağını bilemicem fakat Sinerji bilgisayarı tavsiye etmiyorum. Geçen sene anakart aldım ve SSD soğutucu kısmı kırık geldi. Hiçbir şekilde ilgilenmediler. Telefonla ulaşmak zaten ayrı bir dert. Ulaşınca da yok şöyle yok böyle diye diye geçiştirdiler. Ürünü kendim tamir etmek zorunda kaldım. Sinerji'deki 10 bin liralık malı alacağıma X mağazasından aynı malı 30 bine alırım daha iyi. Sinerji mi? Bir daha asla!

Ek soru: Sistemde Gainward'ın 2 fanlı 17.8klık 4070'i yerine +2K ₺ koyup PNY'nin 3 fanlı 4070'ini aldım. Ekran kartını arattğımda piyasası 23K gözüküyor bu sitede 20k o da çok cezbetti beni (RGB'si falanda var :). Ek performans alır mıyım? 2K ya değer mi?

Bir tık daha iyi soğutması olacak onun dışında performansta artış olmaz.

Anakartını m.2+ modeli ile değistirebilirsin. M.2 modeli sadece 65 wattlık işlemciler için uygun bir model. M.2+ modeli 120 wattlık işlemcilere kadar uygun. 7500f için yeterli olacaktır ama ilerde yükseltmek istersen 7800x3d bile takabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı