RTX 4070 Ti sisteme sıvı soğutucu önerisi

Shawenty

Decapat
Daha fazla  
Kasam MSI MAG Forge 100M. Ekran kartı MSI 4070 Ti Gaming X Trio. Anakart ASUS TUF Gaming Z690 Plus D4. işlemci i5 13600KF.

Kasaya sığacak ve AAA oyunlarda 2K ultrada 65 dereceyi aşmayacak sıvı soğutma arıyorum.

Görüntüsü rahatsız edici olsun diye üzerine kafa yorulmuş neredeyse. Estetiği çok ön planda tutan biri değilim ama bu soğutucuyu hiç beğenmedim görünüşü itibarıyla. Farklı videolarda, farklı renklerde nasıl göründüğüne baktım. Hepsi birbirinden kötü görünüyor. Şımarıklık gibi olacak ama başka bir öneride bulunabilir misiniz?

240 modelini

Son düzenleme:
Görüntüsü rahatsız edici olsun diye üzerine kafa yorulmuş neredeyse. Estetiği çok ön planda tutan biri değilim ama bu soğutucuyu hiç beğenmedim görünüşü itibarıyla. Farklı videolarda, farklı renklerde nasıl göründüğüne baktım. Hepsi birbirinden kötü görünüyor. Şımarıklık gibi olacak ama başka bir öneride bulunabilir misiniz?
Hocam ls520 çok sağlam soğutucu çok üst düzey sistemlerde bile öneririm biraz daha düşünün bence olmadı bunu alabilirsiniz:Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Hocam ls520 çok sağlam soğutucu çok üst düzey sistemlerde bile öneririm biraz daha düşünün bence olmadı bunu alabilirsiniz:Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
280mm olanı daha ucuza satılıyor. Sebebi nedir? Kasaya 280mm soğutma sığmadığı yazıyor ama bilgisayarcım sığdırabileceğimizi söyledi. Onayınızı alırsam 280mm olanı alabilirim. Bir de Msi V2 modelleri ile toparlamış/toparlayamamış diyenler var. Kasa ve ekran kartı Msi olduğundan bu parçayı da Msi almak istiyorum açıkçası. Tabi kötü bir performans sağlıyorsa almam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı