RTX 4070 Ti sürücü güncellemesinde görüntü gitti

bonjour

Megapat
Daha fazla  
RAM
Corsair 2x16 32GB DDR4 3600Mhz
SSD veya HDD modeli
Samsung M2 SSD 1TB 980 Pro
Ekran kartı
Asus Rog Strix RTX 4070 Ti OC
Anakart
Asus Rog Strix X570-e
İşlemci
AMD Ryzen 3900K
Merhaba,

Bugün ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti OC ekran kartını aldım. Format attım ve sürücüyü resmi siteden indirip yüklemeyi başlattım.

Yükleme esnasında klasik ekranın gidip geldiği anlar olur ya işte o ara ekranda acayip mor cizgiler göründü ve ekran gityi gelmedi. Uzunca bir süre bekleyip sistemi kapat aç yaptım.

Şimdi Windows açılışına kadar görüntü alabiliyorum, BIOS'a da girebiliyor boot yapabiliyorum ama, ben şimdi bu Windows'u tekrar kurmadan sorunu nasıl çözeceğim? Güvenli mod açmayı başaramadım belki sürücüyü kaldırabilsem sistem açılacak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenli moda girmeniz lazım, girip sürücüyü tekrar kurup yeniden başlatın.

Güvenli moda girmeniz lazım, girip sürücüyü tekrar kurup yeniden başlatın.
Şimdi güvenli modda açmayı başardım ama sürücü yüklü görünmüyor. NVDIA'ya ait hiç bir şey bulamadım... Güvenli moddayken kurulum yapamıyorum, şöyle diyor;
IMG_20230523_120123.jpg

Aygıt yöneticisinde kart görünüyor mu? Görünüyorsa bir hata var mı?

Önce Aygıt Yöneticisi'nden, ekran kartını aygıtı kaldır diyerek kaldırıp yeniden başlatın, sorun devam ederse, yine güvenli moda girip DDU ile sürücüleri temizleyip, tekrar kurulum yapmanız lazım.

Son düzenleme:
Aygıt yöneticisinde kart görünüyor mu? Görünüyorsa bir hata var mı?

Önce Aygıt Yöneticisi'nden, ekran kartını aygıtı kaldır diyerek kaldırıp yeniden başlatın, sorun devam ederse, yine güvenli moda girip DDU ile sürücüleri temizleyip, tekrar kurulum yapmanız lazım.

Çok fazla zaman kaybedecekmişim gibi hissettim, format ayıp silinenleri geri yüklemek daha hızlı olur düşüncesiyle daha fazla kurcalamadan Windows'u yeniden kurdum. Güncellemeleri yaptım herhangi bir sıkıntı çıkmadı, sorun çözüldü.

Çok teşekkür ederim cevaplar için, çok değerli bilgiler edindim 👍

Çok fazla zaman kaybedecekmişim gibi hissettim, format ayıp silinenleri geri yüklemek daha hızlı olur düşüncesiyle daha fazla kurcalamadan Windows'u yeniden kurdum. Güncellemeleri yaptım herhangi bir sıkıntı çıkmadı, sorun çözüldü.

Çok teşekkür ederim cevaplar için, çok değerli bilgiler edindim 👍
Rica ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı