RTX 4070 Ti Super 2560x1440 için işlemci önerisi

ShizenGun

Decapat
Daha fazla  
RAM
2x16 3600 mhz
Anakart
b550 gaming x
Ana monitörüm 2K, 2. monitörüm 1920X1080. oyunu ana monitörde oynayacağım. RTX 4070 Ti Super veya RTX 4070 Ti almayı düşünüyorum. Bu ekran kartına en uyumlu işlemci hangisi olacaktır? İşlemci ne kadar fiyat performans olursa o kadar işime gelir çünkü ekran kartına çok para vereceğim için işlemciye çok para verecek durumum yok. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
2K'da oynayacaksanız 5600 gayet yeterli de yeni bir sistem mi alıyorsunuz yoksa upgrade mi yapıyorsunuz?

2K'da oynayacaksanız 5600 gayet yeterli de yeni bir sistem mi alıyorsunuz yoksa upgrade mi yapıyorsunuz?

Yeterli falan değil işlemci gücüne çok ihtiyaç duymayan oyunlarda sıkıntı yaratmıyor Witcher God of War gibi ama Warzone Battlefield gibi bir oyuna girse ciddi darboğaz yaşayacak.

5700x3D en iyi seçenek olur.

Warzone Battlefield gibi bir oyuna girse ciddi darboğaz yaşayacak.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

5600 güzel işlemci itirazım yok ama aşırı sınırda, daha fazla FPS istediğinde 1 kademe ayar düşürse darboğaza düşer işlemci. 4070 Ti Super'e 5600'de pek gitmez zaten 4070 filan olsa eyvallah.

Daha fazla FPS istediğinde 1 kademe ayar düşürse darboğaza düşer işlemci.
Olmayacak senaryoları söylüyorsunuz. 4070 Ti Super 2K Ultra'da daha ne FPS isteyecek?

Ayrıca bir soru sordum konu sahibine. Cevap versin ondan sonra tartışırız hocam.

Bu videoda adam bomboş ortamda yürüyor. Bu videolara aldanarak 5700x ile 4070super ile 2kda bile darboğaz yedim warzoneda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı