RTX 4070 Ti Super için monitör önerisi

Bütçe
14.000-16.000
Valla hocam kanıma girdiniz gibi 😁

@Saint Lucia hocamızı da bekliyorum. Özellikle VA panel için
G6 konusunda şüpheniz olmasın. VA panel olmasina ragmen benzer gecikmeye sahip tarzi bir sey diyordu @88602 hocam.
Gayette alinabilir bir monitor yani o butcede ancak daha iyisi vardir belki biraz daha cikarsaniz, onu bilemem.

G6'yı herkes övüyor hocam. MSI ile arasında kaldım.

İyi bundan sonra işin daha kolay. MSI 27 inçken G6 32 inç, monitör ne kadar büyük o kadar keyifli. Ayrıca 240 Hz ve 600 nit parlaklıklara çıkmasıyla G6 rakibine hiç şans tanımıyor.

Bak şunu da düşün, Samsung kendi panellerin üretiyor olmasaydı bu özelliklere sahip bir monitörü bu fiyata almamız mümkün olmazdı. MSI tarafında rakip cihazlara bakarsan 20-25 bin üzerinde olduğunu görürsün fiyatların.

Son düzenleme:
İyi bundan sonra işin daha kolay. MSI 27 inçken G6 32 inç, monitör ne kadar büyük o kadar keyifli. Ayrıca 240 Hz ve 600 nit parlaklıklara çıkmasıyla G6 rakibine hiç şans tanımıyor.

Bak şunu da düşün, Samsung kendi panellerin üretiyor olmasaydı bu özelliklere sahip bir monitörü bu fiyata almamız mümkün olmazdı. MSI tarafında rakip cihazlara bakarsan 20-25 bin üzerinde olduğunu görürsün fiyatların.

Hocam siz de haklısınız akşam sipariş vereceğim büyük ihtimalle

Ben bu monitörü aldım belki sen de beğenirsin.

Memnun musunuz peki hocam?

Hocam siz de haklısınız akşam sipariş vereceğim büyük ihtimalle.

Memnun musunuz peki hocam?

Daha yeni satın aldım. Almadan önce günlerce detaylı araştırdım ve bunu almaya karar verdim çok fazla kişi bu ürünü övdünü ve önerdiğini gördüm.
Ürünün özelliklerine buradan bakıp inceleyebilirsin.

Son olakta ben İtopya'dan aldım indirim var.

Daha yeni satın aldım. Almadan önce günlerce detaylı araştırdım ve bunu almaya karar verdim çok fazla kişi bu ürünü övdünü ve önerdiğini gördüm.
Ürünün özelliklerine buradan bakıp inceleyebilirsin.

Son olakta ben İtopya'dan aldım indirim var.
Renk sayısının oranı da iyiymiş. Paneli nasıl acaba

MSI 27'' G274QPX RAPID IPS 2560X1440 (WQHD) 16:9 240HZ 1MS G-SYNC Gaming Monitor​

LS32BG652EUXUF : 8806095452708 Monitör​

Bu ikisi arasında karar vermem lazım: Sizin kararınız ne olurdu? @Saint Lucia @Novelist

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı