RTX 4070 Ti Super ile 750W PSU uyumlu olur mu?

Starrk

Megapat
Daha fazla  
Merhaba,

4070 Ti Super ekran kartı alacağım fakat güç pinleriyle ilgili bulamadığım bir soru var. 7 sene önce aldığı aşağıdaki PSU'ya sahibim 4070 Ti Super ekran kartını bu PSU ile kullanabilir miyim? Ek kablo almam gerekiyor mu?

Ekran kartının içinden dönüştürücü çıkıyor. İki 12v bağlantısını tek kabloda birleştirerek kullanabilirsin, ben öyle yapıyorum.

Bu PSU normal şartlarda buna yeter ama 7 senedir kullanıyorsan verimliliği bir hayli düşmüştür, dikkatli olman lazım. Grafikleri yüksek AAA oyunlara girdiğin zaman kondansatör yakman olası. Ben HD7990 ve 10 senelik 1000w psu ile yakmıştım.

Merhaba,

4070 Ti Super ekran kartı alacağım fakat güç pinleriyle ilgili bulamadığım bir soru var. 7 sene önce aldığı aşağıdaki PSU'ya sahibim 4070 Ti Super ekran kartını bu PSU ile kullanabilir miyim? Ek kablo almam gerekiyor mu?

Evet uyumlu, ama o PSU yerine bunu almanızı tavsiye ederim:
veya

Cevaplar için herkse teşekkür ederim. Kondansatör yakma olayı biraz korkuttu açıkçası.
Sanırım yeni PSU alacağım aşağıda linkini paylaştığım PSU hakkında bilgisi olan var mıdır acaba?

Cevaplar için herkse teşekkür ederim. Kondansatör yakma olayı biraz korkuttu açıkçası.
Sanırım yeni PSU alacağım aşağıda linkini paylaştığım PSU hakkında bilgisi olan var mıdır acaba?

Candy'nin paylaştığı 2. linkte aynısı 300TL daha ucuza. O parayla bir et dürüm alırsınız hocam :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı