RTX 4070 Ti Super ile Power Boost BST-ATX0850GF1 uyumlu mu?

Selamlar almışken PCIe 5.1 ve ATX 3.1 Uyumlu Power Supply almanı öneririm. PCIe 5.1 uyumlu güç kaynakları (PSU) için kullanılan 600W kablo 12VHPWR nin bağlantı klipleri daha iyi tasarlanmış olduğu için tercih ettim. Bu yeni kablo başlı başına sorun yüksek enerji çeken ekran kartlarını yakabiliyor. Kabloyu direk 12VHPWR 600w hattından tek parça bağlaki ekran kartına zarar verme. Ben Msı Rtx 4070 Ti Super Shadow 3x Oc 16G 256BIT GDDR6X Ekran Kartı kullanıyorum. işlemcim AMD RYZEN 9 9950X yük altında hesapladıgım 800 w a kadar çıkıyorum. bu yüzden MSI MAG A1250GL PCIE5 1250W 80+ GOLD POWER SUPPLY PCIe 5.1 ve ATX 3.1 Uyumlu olan versiyonu aldım sebebi ise yük altına girince psu larda fan sesi yada bobin sesi sorunları oluyor tam yüke girmesin sessiz ve uzun ömürlü çalışsın istedim 850 w psular ararsında 1500 tl fark vardı çok bir fark değildi ve tercihim bu yönde oldu. Yeni nesil 12VHPWR girişleri cidden sıkıntılı senin kartın 600w çekmediği için sorun yaşamazsın ama montajına mutlaka dikkat et ara ek kablo kullanmanı tavsiye etmem ve kablonun oturdugundan emin olmalısın izlemen için bir video bırakıyorum mutlaka izle.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu power supply nasıl iyi mi ?
ASUS Prime 850W Gold | Power Supply Units | ASUS Global
@Merdt @Pckolog35

Arkadaşlar yardımcı olabilecek varmı ?

Uygun fiyatlı denemek istersen

Daha kaliteli birşey olsun dersen

iki üründe atx 3.1 PCIe 5.1 GEN destekli Güç Kaynağı dır. bu ürünler 4500 - 6000 tl bandında 7-8k bütçen varsa 1000w yada 1250w bakılabilir.

Ben biraz daha fazla ödeyip modüler ve daha yüksek güç sağlan aşağıdaki ürünü aldım. tavsiye ederim.

Uygun fiyatlı denemek istersen

Daha kaliteli birşey olsun dersen

iki üründe atx 3.1 PCIe 5.1 GEN destekli Güç Kaynağı dır. bu ürünler 4500 - 6000 tl bandında 7-8k bütçen varsa 1000w yada 1250w bakılabilir.

Ben biraz daha fazla ödeyip modüler ve daha yüksek güç sağlan aşağıdaki ürünü aldım. tavsiye ederim.
Uygun fiyatlı birşey istiyorum ve ben buldum ama iyimi bilemem Deep Cool marka yeni diye söyleyenler var doğrumudur orası da soru işareti ve aşağıdaki power supply nasıl da ATX 3.1 ve Pci-e 5.1 varmış ücreti ise 5K alsam mı almasam mı bu markayı bilemedim
https://www.hepsiburada.com/deepcoo...-1-pcie-5-1-gen5-guc-kaynagi-pm-HBC00007NB89I
@Pckolog35

Technopat Haberler

Geri
Yukarı