Deep Cool marka yeni diye söyleyenler var
Kesinlikle saçmalık. DeepCool yıllardır olan bir marka. Attığınız ürün alınabilir bence.
Deep Cool marka yeni diye söyleyenler var
Uygun fiyatlı bir şey istiyorum ve ben buldum ama iyi mi bilemem Deep Cool marka yeni diye söyleyenler var doğru mudur orası da soru işareti ve aşağıdaki Power Supply nasıl da ATX 3.1 ve PCI-e 5.1 varmış ücreti ise 5K alsam mı almasam mı bu markayı bilemedim
https://www.hepsiburada.com/deepcoo...-1-pcie-5-1-gen5-guc-kaynagi-pm-HBC00007NB89I
@Pckolog35
Ben bunu seçtim hem ATX 3.1 ve Pci-e 3.1 uyumlu sizce iyi bir power supply mu ?Deep Cool iyi bir marka sadece alacağın marka modelde PSU yüke binince yüksek fan sesi yapıyor mu ya da PSU coil whine yani coillerden gelen elektriksel cızırtı sesi sorunu var mı satın almadan önce kullanıcı yorumlarını okumanı tavsiye ederim genelde alacağın bu parça çok uzun yıllar seni götürecek 7 yıl 10 yıl gibi. Yani 1K 2K bütçeni kısma sebebi şu şekilde açıklayayım.
Bir 850W güç kaynağı (PSU), tam kapasitede çalışırken maksimum 850 watt güç sağlayabilir. Ancak, bazı önemli noktalar var:
Verimlilik Kaybı:
PSU'nun verimlilik derecesine bağlı olarak, çektiği güçten bir miktar kayıp olur.
Örneğin, 80+ Gold sertifikalı bir PSU, yaklaşık %87-90 verimlilikle çalışır.
Bu da demektir ki, eğer sistem 850W güç çekiyorsa, PSU prizden yaklaşık 944-977W çeker.
Gerçek Kapasite:
Kaliteli bir PSU, nominal değerini rahatça verebilir. Ancak düşük kaliteli veya eski PSU'lar ısınma, dalgalanma ve bileşen kalitesi nedeniyle tam kapasiteye ulaşamayabilir.
Üst seviye PSU'lar (örneğin. Seasonic, Corsair, MSI, EVGA) genellikle nominal değerlerini rahatça sunabilir.
Özetle: Kaliteli bir 850W PSU, tam yükte gerçekten 850W güç sağlayabilir, ancak prizden daha fazla güç çeker. Bu da ısınma verimlik kaybı + fan sesi olarak sana dönecek.
Ben bu yüzden + 250W kapasitenin üzerine çıkmanı tavsiye ederim. İstersen tüm parçaların yük altındayken kaç W harcaman var bunu hesaplayarak başla
Ben bunu seçtim hem ATX 3.1 ve PCI-e 3.1 uyumlu sizce iyi bir Power Supply mu?
ASUS Prime 850W Gold | Power Supply Units | ASUS Global
Power supply ve Ekran kartı uyumu nasıl iyi mi ürünler satın alındıB+ sertifika PSU.
B+ ta bu da dusunulebilir, biraz daha uygun.
Uzun zamandır piyasa takip etmiyorum
Fiyatlar uçmus ya.
2014 PSU ile devam![]()
Power Supply ve Ekran kartı uyumu nasıl iyi mi ürünler satın alındı
Ekran kartım:Asus Dual GeForce RTX 4070 Ti Super OC Edition 16GB GDDR6X Ekran Kartı
Power Supply:ASUS Prime 850W Gold | Power Supply Units | ASUS Global
@snop02
Ekran kartı yanma durumu oluyormuş ara bağlantısı 12v 2x6 12VHPWR ile doğrumu bu bilgi sizceİyi ürünler, gule gule kullanın![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.