Çözüldü RTX 4070 Ti Super Omniblack RGB var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Michael_Kaiser

Centipat
Yer
VDNKh
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4070 Tİ SUPER
R5 7500F
Biostar x3d pro
XPG Lancer Blade 16 GB
Aigo Liquid DCS360
Zoko Amiral
Raijintek Cratos RJ-0R30B00007
Philips Evnia 27M2N3501PA/00,
ESPTiger Neon V2 - Moondrop Edition
ATK RS7 Rainbow
Meslek
Web Developer
Elimde GameRock Omniblack 4070 Ti Super kart var. İnternette RGB'si olduğunu görmüştüm. Nasıl açabilirim?

Güç bağlantısının yanında ARGB soketi var. Anakartınız destekliyorsa ARGB soketiyle anakartınıza bağlamalısınız. Sonra anakartın kendi yazılımı üzerinden ARGB rengini ayarladığınızda ekran kartı rengi değişir.

Güç bağlantısının yanında ARGB soketi var. Anakartınız destekliyorsa ARGB soketiyle anakartınıza bağlamalısınız. Sonra anakartın kendi yazılımı üzerinden ARGB rengini ayarladığınızda ekran kartı rengi değişir.

Güç bağlantısının yanında soket göremedim fotoğraf var mı acaba?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam kartın kutusundan öyle bir kablo çıkmadı outlet ürün olarak aldım ondan olabilir mi?

Soket var yani değil mi? Kutuyu açtığınızda aparatların çıktığı poşet sıfır açılmamış mıydı? 2 kere omniblack kullandım ikisinden de çıktı çünkü.

Soket var ama kutudan çıkmadı diye biliyorum sadece PSU için çevirici çıktı dediğim gibi belki outlet ürün olduğundan olabilir bir daha bakayım kutuya

Soket var ama kutudan çıkmadı diye biliyorum sadece PSU için çevirici çıktı dediğim gibi belki outlet ürün olduğundan olabilir bir daha bakayım kutuya

Bir de sanırsam ekran kartının yazılımı vardı. Hiç kullanmadım ama kutunun üstüne yazar yazılımın ismi oradan da kontrol edebilirsiniz.

Bir de sanırsam ekran kartının yazılımı vardı. Hiç kullanmadım ama kutunun üstüne yazar yazılımın ismi oradan da kontrol edebilirsiniz.

Tamamdır teşekkür ederim yardımınız için

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı