RTX 4070 Ti Super sistem alınır mı?

Bütçe
120000

Alper2132

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben bir sistem dizdim sizin de görüşlerinizi almak isterim. Sizce nasıl olmuş? Tavsiye ettiğiniz başka bir parça varsa yazarsanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    1.PNG
    96,1 KB · Görüntüleme: 82
Merhaba arkadaşlar ben bir sistem dizdim sizin de görüşlerinizi almak isterim. Sizce nasıl olmuş? Tavsiye ettiğiniz başka bir parça varsa yazarsanız sevinirim.
Size tavsiyem SSD yi yüksek kaliteli 1 tane alın windosu ona kurun yanına 3000/3000 değerlerinde ssd alın ciddi farklar yaratmayacaktır oyun için,

Ekran akrtını 4080 Super yapın artan parayla

Anakartı Asus TUF falan bakın, prime aşırı giriş seviyesi kalıyor.

Size tavsiyem SSD'yi yüksek kaliteli 1 tane alın Windows'u ona kurun yanına 3000/3000 değerlerinde SSD alın ciddi farklar yaratmayacaktır oyun için,

Ekran akrtını 4080 Super yapın artan parayla.

Anakartı ASUS TUF falan bakın, Prime aşırı giriş seviyesi kalıyor.

Hocam bundan daha kaliteli SSD var mı bilmiyorum isim verirseniz bakabilirim anakartlara baktım RAM slotları 4 ben sadece 2 RAM takacağım o yüzden bunu seçtim fazlasına gerek yok diye düşündüm ekran kartını da arttırmaya gerek yok diye düşündüm bu ekran kartı bana yeter.

Hocam bundan daha kaliteli SSD var mı bilmiyorum isim verirseniz bakabilirim anakartlara baktım RAM slotları 4 ben sadece 2 RAM takacağım o yüzden bunu seçtim fazlasına gerek yok diye düşündüm ekran kartını da arttırmaya gerek yok diye düşündüm bu ekran kartı bana yeter.
Seçtiğiniz SSD nin 1tb liğini alın geri kalan 3tb yi daha ucuz ssd seçin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı