Sadece sistem bu kadar tuttuysa pahalı olmuş. Bu fiyata 7800X3D ve 4800 Super'li sistem dizilirdi. Daha güçlü olurdu. Hem daha güncel soket kullanmış olurdun.
ben markaları olabildiğince msi seçmeye çalıştım ( asus veya gigabyte'da olabilirdi ) sebebi ise bir parçada sıkıntı olduğunda sıkıntı çekmeden sorunumu halledeyim aralarında uyumlu olsun hesabı
Umarım daha iyileri sizlerin olsun Technopat halkı.
Ben markaları olabildiğince MSI seçmeye çalıştım ( ASUS veya Gigabyte'da olabilirdi ) sebebi ise bir parçada sıkıntı olduğunda sıkıntı çekmeden sorunumu halledeyim aralarında uyumlu olsun hesabı.
Umarım daha iyileri sizlerin olsun Technopat halkı.
ben markaları olabildiğince msi seçmeye çalıştım ( asus veya gigabyte'da olabilirdi ) sebebi ise bir parçada sıkıntı olduğunda sıkıntı çekmeden sorunumu halledeyim aralarında uyumlu olsun hesabı
Palit veya Galax seçsem nerede bulacağım Servis'i?
En ucuz AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci özelliklerini incele, 13.449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Lian Li Lancool II MESH RGB Siyah E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li Lancool II MESH RGB Siyah E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.290,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz MSI MAG A750GL Gen5 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG A750GL Gen5 750 W Power Supply özelliklerini incele, 3.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Benzer markalar ile 88 bine topladığım bir sistem. Hem daha güncel sokette, hem de daha güçlü. Galax ve Palit de kullanmadım. Bu yüzden pahalı dedim zaten.
Aynı fiyata çok daha iyi ve ''DENGELI'' sistem toplayabilirdiniz, yoksa bizde biliyoruz ''dengeli'' sistem dizmeyi. Bu sefer fiyatı dengesiz olmuş. Galax falan alsaydınız zaten her üründe olduğu gibi 2-3 sene garantisi bulunuyor. Ventus serisi zaten tam bir facia, neyse almışsınız hayırlı olsun güle güle kullanın.