RTX 4070 Ti Super sistem iyi mi?

Ekran kartı yüksek olupta dengeli olmaması beni sıkar, dengeli olması daha mantıklı.

Yoksa ben de biliyorum 4080 almayı.
Sadece sistem bu kadar tuttuysa pahalı olmuş. Bu fiyata 7800X3D ve 4800 Super'li sistem dizilirdi. Daha güçlü olurdu. Hem daha güncel soket kullanmış olurdun.

Fark etmez çoktan sipariş verdim.

Umarım daha iyileri sizlerin olsun Technopat halkı.

Sadece sistem bu kadar tuttuysa pahalı olmuş. Bu fiyata 7800X3D ve 4800 Super'li sistem dizilirdi. Daha güçlü olurdu.
ben markaları olabildiğince msi seçmeye çalıştım ( asus veya gigabyte'da olabilirdi ) sebebi ise bir parçada sıkıntı olduğunda sıkıntı çekmeden sorunumu halledeyim aralarında uyumlu olsun hesabı

Ben markaları olabildiğince MSI seçmeye çalıştım ( ASUS veya Gigabyte'da olabilirdi ) sebebi ise bir parçada sıkıntı olduğunda sıkıntı çekmeden sorunumu halledeyim aralarında uyumlu olsun hesabı.

Palit veya Galax seçsem nerede bulacağım Servis'i?

ben markaları olabildiğince msi seçmeye çalıştım ( asus veya gigabyte'da olabilirdi ) sebebi ise bir parçada sıkıntı olduğunda sıkıntı çekmeden sorunumu halledeyim aralarında uyumlu olsun hesabı

Palit veya Galax seçsem nerede bulacağım Servis'i?

Benzer markalar ile 88 bine topladığım bir sistem. Hem daha güncel sokette, hem de daha güçlü. Galax ve Palit de kullanmadım. Bu yüzden pahalı dedim zaten.

Ekran kartı yüksek olupta dengeli olmaması beni sıkar, dengeli olması daha mantıklı.

Yoksa ben de biliyorum 4080 almayı.
Aynı fiyata çok daha iyi ve ''DENGELI'' sistem toplayabilirdiniz, yoksa bizde biliyoruz ''dengeli'' sistem dizmeyi. Bu sefer fiyatı dengesiz olmuş. Galax falan alsaydınız zaten her üründe olduğu gibi 2-3 sene garantisi bulunuyor. Ventus serisi zaten tam bir facia, neyse almışsınız hayırlı olsun güle güle kullanın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı