Herkese iyi akşamlar, forumdaki arkadaşların da yardımı ile ve biraz da kendim düzenleyerek şöyle bir sistem topladım. Sistemi 2K 240Hz monitörde kullanacağım. Son kez fikrinizi almak istedim.
AMD Ryzen 5 7500F 3.7 GHz AM5 38 MB Cache 65 W İşlemci Tray en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Galax GeForce RTX 4070 Ti Super EX Gamer 1-Click OC V2 47UZM6MD7JDL 16 GB GDDR6X 256 Bit Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
En ucuz Galax RTX 4070 TI Super SG 1-Click OC 47UZM6MD6MER 256 Bit GDDR6X 16 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Galax RTX 4070 TI Super SG 1-Click OC 47UZM6MD6MER 256 Bit GDDR6X 16 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 33.811,30 TL'den başlayan fırsatları yakala!
hocam sıvı soğutucu aldım ama meraktan soruyorum sizce kule tipi daha uyguna hava soğutucu alınamaz mıydı bu işlemci için? öğrenmek için soruyorum yanlış anlaşılma olmasın
çok teşekkür ederim hocam topladığınız sistem için. Yarın siparişi veriyoruz inallah
hocam sıvı soğutucu aldım ama meraktan soruyorum sizce kule tipi daha uyguna hava soğutucu alınamaz mıydı bu işlemci için? öğrenmek için soruyorum yanlış anlaşılma olmasın
Şimdi şöyle. Evet kule tipi dar bütçelerde mantıklı fakat biz hem dev gibi bir kasa seçtik hem de uygun F/P bir AiO aldık. Sisteme 4070TiS koydunuz. İleride güncellemeye 7500F'ten başlarsınız muhtemelen. O zaman da en güçlü işlemciye geçseniz dahi soğutucu almanıza gerek olmayacak.
Şimdi şöyle. Evet kule tipi dar bütçelerde mantıklı fakat biz hem dev gibi bir kasa seçtik hem de uygun F/P bir AiO aldık. Sisteme 4070TIS koydunuz. İleride güncellemeye 7500F'ten başlarsınız muhtemelen. O zaman da en güçlü işlemciye geçseniz dahi soğutucu almanıza gerek olmayacak.
Hocam selamlar tekrardan, sistemi aldık. Anakart bu modeli aldım:
B650 Gaming Plus Wi-Fi
Fakat uyumsuzluk varmış görüntü gelmiyormuş Ryzen 5 7500F ile. Sizce tray işlemciyi değişim veya iade alırlar mı yoksa direkt anakartı mı değiştirmek lazım ne dersiniz?
Fakat uyumsuzluk varmış görüntü gelmiyormuş Ryzen 5 7500F ile. Sizce tray işlemciyi değişim veya iade alırlar mı yoksa direkt anakartı mı değiştirmek lazım ne dersiniz?
B650 çipset direkt 7000 serisi AMD'leri görür. Sorun başka bir yerde. İşlemciyi takarken pinleri yamultmuş olabilirler. Ayrıca CPU olmadan BIOS nasıl açılıyor?