RTX 4070 Ti Super sistemde görüntü bulanıklığı var

• Konuyu başlatan Slowmo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 1.341

Slowmo

Centipat
Yer
San Francisco
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Z790 GAMING PLUS WIFI - i9-14900k - RXT 4090 - DDR5 7200 Mhz Ram
Meslek
Ord.Prof.Dr.Slowmo
Sistem.
i5 14600K.
RTX 4070 Ti Super.
64 GB RAM.
Z790 anakart.

Eski ekran kartım RX 6600 fakat onda görüntü kalitesi harikaydı güçsüz olmasına rağmen. Neden bu ekran kartında görüntü kalitesi kötü?
Bütün ayarları kaliteye aldım yine oyunda bulanık gibi gözüküyor. Anlayamadım.

Fotoğraf ekleyebilir misiniz?

Sistem.
i5 14600K.
RTX 4070 Ti Super.
64 GB RAM.
Z790 anakart.

Eski ekran kartım RX 6600 fakat onda görüntü kalitesi harikaydı güçsüz olmasına rağmen. Neden bu ekran kartında görüntü kalitesi kötü?
Bütün ayarları kaliteye aldım yine oyunda bulanık gibi gözüküyor. Anlayamadım.
Ekran kartı değiştirirken mevcut sürücüler yüklü mü kaldı?

Kullandığınız kablo arızalı olabilir bir ihtimal.

Bir çok sebebi olabilir, DDU ile eski sürücüleri kaldırıp temiz kurulum yapın, yukarıdaki arkadaşın dediği gibi kablo sorunlu olabilir bazen yapıyor çünkü, oyun içi ve driver ayarlarından da olabilir.

Birçok sebebi olabilir, DDU ile eski sürücüleri kaldırıp temiz kurulum yapın, yukarıdaki arkadaşın dediği gibi kablo sorunlu olabilir bazen yapıyor çünkü, oyun içi ve driver ayarlarından da olabilir.

DDU mantıklı bir çözüm kartın marka modeli de önemli ayrıca HDMI mı display mi kullanıyor varsa diğer görüntü çıkışlarında da aynı sorun var mı diye denemek lazım.

Mesela 3 tane display varsa hepsini denemesi lazım.

DDU mantıklı bir çözüm kartın marka modeli de önemli ayrıca HDMI mı display mi kullanıyor varsa diğer görüntü çıkışlarında da aynı sorun var mı diye denemek lazım.

Hocam DisplayPort'larında problem yok, kart bugün geldi. Görüntüyü hep aynı gösteriyor. Oyundada film izlerken veya YouTube'da de.

Ekran kartı değiştirirken mevcut sürücüler yüklü mü kaldı?

AMD'nin sildim bütün sürücülerini.

Hocam kart sıfır bozuk olmaza ki mantıken, geçen sene toplamıştım sistemi kabloda yeni dokunmuyorum zaten, bozuk olsa görüntü vermez.

Fotoları ayrıda atayım.

Test edeceğim hepsini umarım düzelir yoksa iade edip mecbur AMD'ye geçeceğim tekrar.

Dosya Ekleri

• Adsız tasarım.png
    Adsız tasarım.png
    1,4 MB · Görüntüleme: 47
  • 4K.png
    4K.png
    1 MB · Görüntüleme: 43
  • 8K.png
    8K.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 43
  • 720p.png
    720p.png