KadirElvan
Kilopat
Daha fazla
Palit GeForce RTX 4070 Ti Super GameRock omniblack
Palit NVIDIA GeForce RTX 4080 Super gamıngpro
Galax NVIDIA Geforce Rtx 4080 Super Sg 1-Click OC
www.n11.com
Yukarıda bulunan kartlar arasında kaldım. Fiyat olarak aralarında 10 bin küsur fark var. Performans açısından hangisini tercih etmeliyim kararsız kaldım. Galax marka bakıyordum fakat Palit'e daha iyi dediler ondan dolayı bu markaya yöneldim. Faz vb özellikler oluyormuş ama kartların faz değerlerini hiçbir yerde bulamadım. Amacım bu iki model NVIDIA arasında kaldım. Almak için tek şansım var ve güzel değerlendirmek istiyorum.
Palit NVIDIA GeForce RTX 4080 Super gamıngpro
Galax NVIDIA Geforce Rtx 4080 Super Sg 1-Click OC

Galax NVIDIA GeForce RTX 4080 Super SG 1-Click OC 16 GB GDDR6X 256 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
Galax NVIDIA GeForce RTX 4080 Super SG 1-Click OC 16 GB GDDR6X 256 Bit Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Yukarıda bulunan kartlar arasında kaldım. Fiyat olarak aralarında 10 bin küsur fark var. Performans açısından hangisini tercih etmeliyim kararsız kaldım. Galax marka bakıyordum fakat Palit'e daha iyi dediler ondan dolayı bu markaya yöneldim. Faz vb özellikler oluyormuş ama kartların faz değerlerini hiçbir yerde bulamadım. Amacım bu iki model NVIDIA arasında kaldım. Almak için tek şansım var ve güzel değerlendirmek istiyorum.
Son düzenleme: