RTX 4070 Ti Super ve RTX 4080 Super

KadirElvan

Kilopat
Daha fazla  
Palit GeForce RTX 4070 Ti Super GameRock omniblack
Palit NVIDIA GeForce RTX 4080 Super gamıngpro
Galax NVIDIA Geforce Rtx 4080 Super Sg 1-Click OC

Yukarıda bulunan kartlar arasında kaldım. Fiyat olarak aralarında 10 bin küsur fark var. Performans açısından hangisini tercih etmeliyim kararsız kaldım. Galax marka bakıyordum fakat Palit'e daha iyi dediler ondan dolayı bu markaya yöneldim. Faz vb özellikler oluyormuş ama kartların faz değerlerini hiçbir yerde bulamadım. Amacım bu iki model NVIDIA arasında kaldım. Almak için tek şansım var ve güzel değerlendirmek istiyorum.

Son düzenleme:
İki marka da üzmez. Bu noktadan sonra karar size kalmış. Ne kadar güce ihtiyacınız olduğuna karar vermelisiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bütçeniz varsa cevap belli hocam zaten :D.

teşekkür ederim ama fiyatı değermi aradaki performans farkına. Bazen incelemelerde diyorlar bir alt modeli almak her yonden daha iyi oluyor diye. Bana kalsa 4080s alınır yeni seri felan ama incelemelerde 4080s olmamış felan diyorlar karasız kaldım. Yani kısacası 4080s aldığımda ne gerek vardı 4070tis daha iyi olurdu şeklinde denilir mi?

Başka bir sorumda galax mi yoksa palit mi olur?

Son düzenleme:
Teşekkür ederim ama fiyatı değer mi aradaki performans farkına. Bazen incelemelerde diyorlar bir alt modeli almak her yonden daha iyi oluyor diye. Bana kalsa 4080s alınır yeni seri falan ama incelemelerde 4080s olmamış falan diyorlar karasız kaldım. Yani kısacası 4080s aldığımda ne gerek vardı 4070TIS daha iyi olurdu şeklinde denilir mi?

Başka bir sorumda Galax mi yoksa Palit mi olur?

Hocam, incelemeleri boş verin. Sayılar ortada. Değip değmeyeceğine siz karar vereceksiniz. Başkasından sizin yerinize yapmasını istemeyin. Ben şahsen 4070 Ti Super seçerdim çünkü o kadar güce ihtiyacım yok ve 5000 serisi yolda zaten.

Hocam bu arada bugün Videoyun'un 5000 serisiyle ilgili bir sızıntı var kartlar yakında duyurulacak dediğini gördüm. Biraz araştırıp yeni seri beklenebilir aslında.

Hocam bu arada bugün Videoyun'un 5000 serisiyle ilgili bir sızıntı var kartlar yakında duyurulacak dediğini gördüm. Biraz araştırıp yeni seri beklenebilir aslında.
Bu kartı bile taksitle alacağım o kartlara para olarak gücüm yetmez.

Hocam, incelemeleri boş verin. Sayılar ortada. Değip değmeyeceğine siz karar vereceksiniz. Başkasından sizin yerinize yapmasını istemeyin. Ben şahsen 4070 Ti Super seçerdim çünkü o kadar güce ihtiyacım yok ve 5000 serisi yolda zaten.

Çok haklısınız ama ilk çıktığında zaten fiyatlar şişik olacak ve ben o kadar alamam şu anda bile 45 bin TL taksitle alacağım daha da üstünü veremiyorum maalesef. Bu sistemime uygun kart olarak 4080 s oluyor ama şu anda Galax sg ve Palit gamingpro modelleri arasında 2 bin TL var hangisini alayım kararsızım bazıları Galaxy diyor bazıları Palit diyor aynı kart ama soğutma vb olarak hangisi daha çok parasını hak ediyor.

Hangi çözünürlükte ve hangi oyunları oynayacağınıza göre değişir bu sorunun cevabı. Rekabetçi oyunları en yüksek ayarlarda fazla FPS ile oynamak istiyorsanız 4080 Super öne çıkar onun dışında kalan senaryolar da 4070 Ti Super de işinizi çok rahat görür.

4070 Ti Super için bu modele de bakabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı