flowhakerz
Megapat
Daha fazla
Kasanın tipi hoşuma gitmişti hava akışı falan da düzgün gibi gelmişti, güç kaynağını da iyi bir markadır diye koymuştum sizin dediğiniz ile aralarında fark olur mu?Kasayı ve güç kaynağını bununla değiştirin diğer parçalar F/P seçilmiş zaten.
Kasanın tipi hoşuma gitmişti hava akışı falan da düzgün gibi gelmişti, güç kaynağını da iyi bir markadır diye koymuştum sizin dediğiniz ile aralarında fark olur mu?
Bu kasa da güzel duruyormuş yanında gelen 850W için de bunu alacağım gibi zaten 5000 serisi çıkınca ekran kartımı satıp upgrade etmeyi düşünüyordum daha iyi olur teşekkür ederim. Şu anlık fiyat farkına biraz daha koyup şu SSD'yi alayım o zaman. benimkiler biraz eski nesildi https://www.sinerji.gen.tr/kingston...00s1024g-p-41570?utm_campaign=akakce&v=1.81.5850W olursa ileriye dönük olur. İçinde PN850M var.
F/P daha çok.
Eki Görüntüle 2303480
Cooler Master için o parayı vermeye değmez. Corsair HX750 alın onun yerine.
PSU üst düzey istiyorsan şuna bak.
CORSAIR HX750 750W 80+ Platinum Tam Modüler 140mm Fanlı Güç Kaynağı Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
CORSAIR HX750 750W 80+ Platinum Tam Modüler 140mm Fanlı Güç Kaynağı Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, swww.mediamarkt.com.tr CH560 siyahı 800 TL daha pahalı.Deepcoo CH560 WH 3 x 140 1x 120MM ARGB Mid Tower ATX Beyaz Oyuncu Kasası Fiyatları ve Özellikleri
Deepcoo CH560 WH 3 x 140 1x 120MM ARGB Mid Tower ATX Beyaz Oyuncu Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
PN850M modeli rahatça yeter. Size hangisi mantıklı geliyorsa onu tercih edin.DeepCool CH560 ARGB 4 Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool CH560 ARGB 4 Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool CH560 ARGB 4 Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.801,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu kasa da güzel duruyormuş yanında gelen 850W için de bunu alacağım gibi zaten 5000 serisi çıkınca ekran kartımı satıp upgrade etmeyi düşünüyordum daha iyi olur teşekkür ederim. Şu anlık fiyat farkına biraz daha koyup şu SSD'yi alayım o zaman. Benimkiler biraz eski nesildi https://www.sinerji.gen.tr/kingston...00s1024g-p-41570?utm_campaign=akakce&v=1.81.5
Son olarak, bu kasanın fanlarının RGB'lerini kapatabiliyoruz değil mi biraz baktım fakat net bir cevap bulamadım. Belki biliyorsunuzdur.Attığınız SSD çok güzel. Rahatlıkla alabilirsiniz.
Son olarak, bu kasanın fanlarının RGB'lerini kapatabiliyoruz değil mi biraz baktım fakat net bir cevap bulamadım. Belki biliyorsunuzdur.
Tamamdır çok teşekkür ederim tekrardan.Epeyde LED düğmesi olduğunun gördüm. Yani evet kapatabiliyor olmanız gerek. Videoda yazılımla kontrol ediyorlar oradanda kapatma seçeneği koymuşlardır diye düşünüyorum. Dakika 4:50
Bir de şu videoda buldum anakart yazılımı ve LED düğmesiyle kontrol edilebiliyormuş. Dakika 2:15
Renk değiştirme kesin var kapatmada olması lazım ama %100 konuşamıyorum.