RTX 4070 Ti Suprim X vs. ROG

O dediğiniz yeni bir konu çıkmadıysa meçhul cunku anakartlarda lga1700 ün yanında lga1800 de yaziyor tabi açıklığa kavuştuysa onun neden yazdığı bilemem ama aldığı işlemcide uzun sure sıkıntı olmuycak 2 sene sonra lga 1900 de çıksa bişey kaybetmiycek intelde kalmasi daha mantıklı yanliz o işlemciyi nasil soğutacağinıda düşünmeli şimdiden
AM5 daha mantıklı hocam değişmek isterse.

AM5 daha mantıklı hocam değişmek isterse.

Ben AMD'yi mantıklı görmüyorum belki de Ryzen 7 3700X zamanından kalma bir ön yargı kullananlar yenileri daha iyi bilir tabii ki ama bir türlü ısınamadım ve şu an önerdiğiniz işlemciler testlerde 13600K ile aynı değerleri veriyor oyun dışında neredeyse.

Screenshot_20230416_015857_YouTube.jpg

Screenshot_20230416_015944_YouTube.jpg

Marka algısı düzgün değil. Yayıncılar topladığı AMD sistemleri düzgün kullanamadığından şikayetçiler. Karşılaştığı problemler için BIOS güncellemesi bekliyorlar. 2008 yılında zamanının en iyi komponentleriyle yaklaşık 3 bin dolara Intel sistem toplamıştık. Bu sistemi de o şekilde kullanmak istiyoruz.

Öncelikle merhaba. Yeni bir sistem topluyorum. Sistem özelliklerim:
  • i9 13900K.
  • ASUS ROG STRIX Z790-E Gaming.
Daha sistemin 2 parçasını topladım, ekran kartı konusunda çok kararsız kaldım. MSI'ın MSI RTX 4070 Ti SUPRIM X modeli ile ASUS ROG RTX 4070 Ti GAMING OC modeli arasında kaldım. Şimdiden yardımınız için teşekkür ederim.

4000 serisinde en çok cw sorunu ASUS kartlarda çıkıyor. Şu an ROG 4070 Ti O.C kullanıyorum ve cw var. Tercihinizi Suprim Xden yana kullanın bence. Tabii şans biraz da Suprim X de olmayacak diye bir şey yok. Ama ASUS kartlarda genelde daha çok çıkıyor cw.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı