RTX 4070 Ti vs 4080

Zepp

Hectopat
Şu an Vatan'da %15 indirim var. MSI 4080 Suprim X 39k MSI Gaming X Trio 4070 Ti 25.8k.

Bununla birlikte güvendiğim bir bilgisayarcı bende sıfır Zotac 4080 var sana 30K'ya bırakırım dedi. 2K oyun oynuyorum 4K'ya bu sene geçmeyi pek düşünmüyorum. 14K'da ciddi bir fark. Ayrıca Zotac hakkında pek bilgim yok. Ne önerirsiniz?

Test ederek alın Zotac'ı. Zaten yepyeniler ve soğutması da kötü değil.

Hocam ne yazık ki görevlendirmede ülke dışındayım. Test etme şansım yok. 11-12 gün sonra bakabilirim beğenmezsem bir daha bu fiyatlar zor. Ki sıfır ürünü test ettirmez muhtemelen. Ben en iyisi 4070 Ti alıp geçeyim.

1000₺ fazla verip Msi alırım açıkçası

Hocam ne yazık ki görevlendirmede ülke dışındayım. Test etme şansım yok. 11-12 gün sonra bakabilirim beğenmezsem bir daha bu fiyatlar zor. Ki sıfır ürünü test ettirmez muhtemelen. Ben en iyisi 4070 Ti alıp geçeyim.

1000₺ fazla verip Msi alırım açıkçası

Kapalı kutuysa düşünmeyin bile, direkt alın.

1000₺ fazla verip MSI alırım açıkçası.

Siz bilirsiniz Galax'da güzel markadır. Bu arada mahalle bilgisayarcıların hiçbirine güvenmeyin mining falan yapılmıtır. Arkadaşın dediği gibi kapalı kutuysa orası ayrı.

Siz bilirsiniz Galax'da güzel markadır. Bu arada mahalle bilgisayarcıların hiçbirine güvenmeyin mining falan yapılmıtır. Arkadaşın dediği gibi kapalı kutuysa orası ayrı.

Bu kartlar çıktığında mining'in mezarda kemikleri bile kalmamıştı. Kimse zararına mining yapmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı