Arkadaşın mesaj sayısı yüksek diye öyle düşünmemeye çalışmıştım ama konu oraya gidiyor yada çok titiz bir insan.Ben konuya troll damgası vurdum kendimde, arkadaş dönüp dolaşıp aynı şeyler soruyor.
Arkadaşın mesaj sayısı yüksek diye öyle düşünmemeye çalışmıştım ama konu oraya gidiyor yada çok titiz bir insan.Ben konuya troll damgası vurdum kendimde, arkadaş dönüp dolaşıp aynı şeyler soruyor.
@Lory7 siz ne olsa 7900XT'ye yaklaştırdınız?
Hocam matematik sorusu mu çözüyoruz ? Şans işi olabilir de olmayabilir de. Bunu ancak firma performans sonuçlarını açıkladığı zaman yorum yapabiliriz.@Lory7 peki bunun olma olasılığı kaçtır?
@Lory7 peki bunun olma olasılığı kaçtır?
7900XT bir tık güçlü fakat ben olsam 2K oyunculuk için 4070 Ti tercih ederdim.Arkadaşlar 7600X işlemci ile beraber XFX merc 310 7900XT modelini aldım 20.400'e. Warzone, BF2042 gibi rekabetçi oyunlar oynuyorum genelde 2k çözünürlükte.
İade sürem henüz dolmadı. Sizce bu tarz oyunlar için hangi ekran kartı daha mantıklı. NVIDIA'da DLSS 3 olayı var. AMD'de FSR 3 henüz çıkmadı. Siz ne dersiniz? DLSS vb rekabetçi oyunlarda hem görüntü hem de FPS akıcılığı olarak ne durumda sizce?
Yani sırf dlss muhabbetinden dolayı acaba nvidia mı diyorum ama DLSS işte . Gerçek bir fps veya görüntü sunmuyor günün sonunda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.