RTX 4070 Ti vs RX 7900 XT

TrBery

Femtopat
Daha fazla  
Yeni bir sisten toplayacağım. Ama iki şer arasında kaldım. RTX4070 Ti mı yoksa RX 7900 XT mi? İncelemelere baktığımda RX 7900 XT oyunda saf kas gününde geçiyor ama RTX 4070 Ti ise yazılımda geçiyor. Ekran kartlarının teknolojisine baktığımda birinde FSR birin DLSS var FSR daha çok FPS veriyor ama FSR da bazı bozulmalar oluyor. Hangisini almalıyım? Vakit ayıranlar teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni bir sisten toplayacağım. Ama iki şer arasında kaldım. RTX4070 Ti mı yoksa RX 7900 XT mi? İncelemelere baktığımda RX 7900 XT oyunda saf kas gününde geçiyor ama RTX 4070 Ti ise yazılımda geçiyor. Ekran kartlarının teknolojisine baktığımda birinde FSR birin DLSS var FSR daha çok FPS veriyor ama FSR da bazı bozulmalar oluyor. Hangisini almalıyım? Vakit ayıranlar teşekkür ederim.
Hangisi ucuzsa onu al.

Ray Tracing özelliğini çok önemsiyorsan, her oyunda açmadan yaşayamam diyorsan 4070 Ti al. Ham performans istiyorum RT, DLSS vb. uğraşamam diyorsan RX 7900XT al ama RX 7900XT alırken potansiyel yazılımsal sıkıntıları da göz önüne almanı öneririm. Daha dün 3060 Ti'dan 7800XT'ye geçtim ve gayet memnunum. Muadili 4070 23.500 iken ben 18.500'e daha iyi ham performansı olan bir kart aldım. Aynı fiyat ya da arada 1000-1500 TL gibi bir fiyat olsaydı belki NVIDIA düşünebilirdim ama bu fiyatlandırma varken aradaki para farkını DLSS bile kapatamaz.

NVDIA DLSS ile geleceğe yön verecek gibi duruyor. Ben bu şartlar altında uzun vadeli AMD Ekran kartı almazdım.

Bu arada iki ekran kartı da çok değerli kartlar. Ama AMD ye hiçbir zaman NVDIA kadar güvenemem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı