RTX 4070 Ti'lı sistem açılışta BIOS'a giriyor

King Eivor

Decapat
Daha fazla  
Merhaba iyi sosyaller b. Undan 2 hafta önce Gaming gen TR üzerinden bir sistem aldım. Ancak monitör yetişmediği için yeni açabildim bilgisayarı ve böyle bir hata veriyor. Her seferinde BIOS'tan F7 ESC ile masaüstüne dönüyorum. Acaba bunun çözümünü bilen var mıdır? BIOS ayarlarını çok bilmediğimden bir şey bozmamak için çok da kurcalamadım.

Anakart: ROG X670E-F
GPU: 4070 Ti.
CPU: R5 7600X.
RAM: Kingston 32 GB DDR5 5200MHz.
SSD: 1TB Samsung 980 Pro.
Sıvı sogutma: Corsair h150.
PSU: TUF 850W Gold.
Kasa: TUF GT 301.

Dosya Ekleri

• IMG-20231225-WA0006.jpeg
    IMG-20231225-WA0006.jpeg
    471,3 KB · Görüntüleme: 65
Çözüm ekranda zaten. İşlemci soğutucusunu CPU_FAN'a takman lazım. Sistemi toplayan arkadaş acemiymiş herhalde.

Sıvı soğutucu başka bir yerden geldiği için montajını benim yapmam gerekti ve bildiğim kadarıyla hava soğutucu CPU_FAN'a sıvı soğutucu aio_pump'a takılır acaba bir hatamı yaptım.

Sıvı soğutucu başka bir yerden geldiği için montajını benim yapmam gerekti ve bildiğim kadarıyla hava soğutucu CPU_FAN'a sıvı soğutucu aio_pump'a takılır acaba bir hatamı yaptım.
Evet hata yaptınız. Bildiğim kadarıyla CPU_FAN'a bağlı olmaz ise PC ile haberleşemez ve kendini sıcaklığa göre ayarlayamaz. Videodaki kablolama adımlarını inceleyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı