RTX 4070 ve i5 12400F sistem TLOU 2 kaldırır mı?

GTX1650 ve i5940F ile part1 ve part2'yi rahatlıkla bitirdim.

Şu devirde 4070'in kaldırmayacağı oyun yoktur herhalde.

Hocam GTX 1650 ile nasıl oynadınız? Ben eski Excalibur laptopta askeri araç giderken patlama kısmında dondu GPU çökmesi saptandı dedi o yüzden.

Her türlü kaldırır

Hocam GTX 1650 ile nasıl oynadınız? Ben eski Excalibur laptopta askeri araç giderken patlama kısmında dondu GPU çökmesi saptandı dedi o yüzden.

Sizinkisi laptop olduğundan olabilir ben masaüstünde kasa açık şekilde oynadım diğer türlü benim de 90 derece civarlarındaydı.

Merhaba, bugün Kabasakal'dan TLOU 2 (The Last of Us Part 2) aldım ama bir düşüncem var. Ya bilgisayarım Last of Us part 2 kaldırır mı diye. Sistemim sizce kaldırır mı? Videolarda 32 GB RAM hali gösteriyorlar, benim sistemim altta.

Ekran kartı: RTX 4070 12 GB VRAM.
RAM: 16 GB RAM DDR5.
İşlemci: Intel Core i5-12400F
Anakart: Bilmiyorum.
İşletim sistemi: Windows 11 Home 256-BIT

Sizce sistemim kaldırır mı kaldırmaz mı? The Last of Us Part 1 oynadım, bitirdim. Onda maksimum 100 FPS veriyordu galiba, bu oyunda kaç FPS verir? Düşüncelerinizi bekliyorum, iyi günler.

Çok rahat kaldırır.

Merhaba, bugün Kabasakal'dan TLOU 2 (The Last of Us Part 2) aldım ama bir düşüncem var. Ya bilgisayarım Last of Us part 2 kaldırır mı diye. Sistemim sizce kaldırır mı? Videolarda 32 GB RAM hali gösteriyorlar, benim sistemim altta.

Ekran kartı: RTX 4070 12 GB VRAM.
RAM: 16 GB RAM DDR5.
İşlemci: Intel Core i5-12400F
Anakart: Bilmiyorum.
İşletim sistemi: Windows 11 Home 256-BIT

Sizce sistemim kaldırır mı kaldırmaz mı? The Last of Us Part 1 oynadım, bitirdim. Onda maksimum 100 FPS veriyordu galiba, bu oyunda kaç FPS verir? Düşüncelerinizi bekliyorum, iyi günler.

Hatta 2K ekranın varsa öyle de oynarsın kablo desteklerse DPI

Technopat Haberler

Geri
Yukarı