Bios güncelleyin hocam korkmayın bu kadar. Kurtarma şansın olur zaten eğer elektrik giderse bozulursa garanti kapsamından yaptırabilirsin eğer servisin iyi ise.
Planlı elektrik kesintisine bakıp yap. Eğer ani kesinti olursa ve cihazın zarar görürse bir kısmını karşılıyorlar diye biliyorum. Limitör ekranını atar mısın?
I5 9400F ve GTX 1060 6GB ekran kartım ile ben bazen 300 görüyorken sizin böyle fpsler almanız aşırı anormal. Bence windows üzerinde açtığınız veya yapmadığınız ayarlar mevcut. Basit şeylerden başlayabilirsin bence, güç ayarlarına bile bakman gerekebilir belki. Ben QUICK CPU kullanıyorum bilmiyorum ne kadar güvenirsin bu programa fakat indirerek işlemcini tam performansa ayarlayabilirsin.
Planlı elektrik kesintisine bakıp yap. Eğer ani kesinti olursa ve cihazın zarar görürse bir kısmını karşılıyorlar diye biliyorum. Limitör ekranını atar mısın?
Bitmek üzereyken zarar görmez, eğer bitmemişse zarar görme ihtimali çok yüksek oluyor ve servise gönderirsen servis anakartı felan bir kaç parçayı karşılıyor diye biliyorum.