RTX 4070 ve i5 12400F sistemde Valorant 200-250 FPS veriyor

Hiç kimse söylememiş ama FPS'ini oyundan kısıtlamış olabilirsin.
200-250 arası alıyorum demiş hocam en başta 200 alıyorum felan dese onu derdik.

BIOS güncellemesinde elektrik kesilirse tamamen gidiyor mu sistem?

165 üstü alsam 165 e sabitleyecegim ama 165 bile alamiyorum çoğu zaman :(
Hocam gitgide düşürüyorsunuz sizde en başta 200-250 diyordunuz şimdi 165 bile alamıyorum diyorsunuz.

BIOS güncellemesinde elektrik kesilirse tamamen gidiyor mu sistem?

165 üstü alsam 165 e sabitleyecegim ama 165 bile alamiyorum çoğu zaman :(
Kurtarma şansın olabilir, gide de bilir. Çok uzun süren bir güncelleme değil zaten en fazla 5 dakika.

200-250 arası alıyorum demiş hocam en başta 200 alıyorum felan dese onu derdik.

Hocam gitgide düşürüyorsunuz sizde en başta 200-250 diyordunuz şimdi 165 bile alamıyorum diyorsunuz.

Kurtarma şansın olabilir, gide de bilir. Çok uzun süren bir güncelleme değil zaten en fazla 5 dakika.
en fazla 200 250 gördüm pcde sadece valorant yüklü iken oda poligonda idi

Planlı elektrik kesintisine bakıp yap. Eğer ani kesinti olursa ve cihazın zarar görürse bir kısmını karşılıyorlar diye biliyorum. Limitör ekranını atar mısın?

I5 9400F ve GTX 1060 6GB ekran kartım ile ben bazen 300 görüyorken sizin böyle fpsler almanız aşırı anormal. Bence windows üzerinde açtığınız veya yapmadığınız ayarlar mevcut. Basit şeylerden başlayabilirsin bence, güç ayarlarına bile bakman gerekebilir belki. Ben QUICK CPU kullanıyorum bilmiyorum ne kadar güvenirsin bu programa fakat indirerek işlemcini tam performansa ayarlayabilirsin.

Planlı elektrik kesintisine bakıp yap. Eğer ani kesinti olursa ve cihazın zarar görürse bir kısmını karşılıyorlar diye biliyorum. Limitör ekranını atar mısın?
Bitmek üzereyken zarar görmez, eğer bitmemişse zarar görme ihtimali çok yüksek oluyor ve servise gönderirsen servis anakartı felan bir kaç parçayı karşılıyor diye biliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı