RTX 4070 ve i5 12400F sistemde Valorant 200-250 FPS veriyor

Öyle bir kombinasyonda bu FPS'leri almanız normal değil. Arka tarafta işlemci tüketen bir uygulama açık mı? Sürücüler güncel mi? 240mm soğutma olduğundan bahsettiniz ki 12400F normal şartlar altında makul sıcaklıklarda çalışan bir işlemci. Muhtemelen yazılım tarafında bir sıkıntı olabileceğini düşünüyorum.

Öyle bir kombinasyonda bu FPS'leri almanız normal değil. Arka tarafta işlemci tüketen bir uygulama açık mı? Sürücüler güncel mi? 240mm soğutma olduğundan bahsettiniz ki 12400F normal şartlar altında makul sıcaklıklarda çalışan bir işlemci. Muhtemelen yazılım tarafında bir sıkıntı olabileceğini düşünüyorum.
Arka planda discord bile açık değil ki açınca dahada düşüyor, boştada %3-5 gibi takılıyor bios güncellemesi hiç yapmadım korktuğumdan dolayı diğer tüm yazılımlar güncel, pcyi ilk topladığımda stok fan ile 80 90 dereceleri gördüğünden değiştirme ihtiyacı duydum

Arkadaşta 4060 ve i5 12400f stok fanlı sistem var hiçbir oyunda fps farkı olmuyor neredeyse, maksimum 10 20 fps değişiyor, okadar para verdik 2 katı daha ucuz olan sistemle aynı performansı veriyor

Arka planda discord bile açık değil ki açınca dahada düşüyor, boştada %3-5 gibi takılıyor bios güncellemesi hiç yapmadım korktuğumdan dolayı diğer tüm yazılımlar güncel, pcyi ilk topladığımda stok fan ile 80 90 dereceleri gördüğünden değiştirme ihtiyacı duydum
Bios güncellemesi yapmalısın o zaman. Bios güncellemesi çok şeye etki eder. Korkunun ecele faydası yok hocam :)

İşlemci oyunu. Normal.
12400 F den bahsediyoruz hocam ayrıca tam işlemci oyunu değil ekran kartının da biraz etkisi var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı