RTX 4070 veya 4060 için işlemci önerisi

Bütçe olarak bir sınırlamam yok 7-8k bandına kadar çıkabilirim.

7 8K ya yeni sokete geçemezsin AMD devam edeceksen Ryzen 7 5800x3D alabilirsin o fiyata ya da para biriktirip soket değiştirebilirsinki eğer zam gelirse hayal olur. Ama R7 5800x3D aldığında kaliteli bir sıvı soğutma alman şart.

7 8K ya yeni sokete geçemezsin AMD devam edeceksen Ryzen 7 5800x3D alabilirsin o fiyata ya da para biriktirip soket değiştirebilirsinki eğer zam gelirse hayal olur. Ama R7 5800x3D aldığında kaliteli bir sıvı soğutma alman şart.

Her türlü bayağı para gidecek gibi duruyor biraz daha biriktirip 30-35k bandında bir kasa toplayacağım herhalde.

İnce hesapta Gaming gecesinde R5 5600 ve 4060 Ti sistem satıldı dün gece 24K ya bence kampanyalı hazır sistem kovalamak mantıklı.

Evet birkaç gündür hazır sistemlere bakıyorum direkt olarak sitelerden topladığım fiyatın çok çok aşağısında fiyatlar görüyorum bu işin sonu öyle bir şey olacak muhtemelen.

O anakart için en uygun işlemci 5600 olur. Ekran kartı olarak 4070 1080p için fazla gelir ama illa alacağım derseniz kullanabilirsiniz. 4060 Ti de bir seçenek olabilir.

4060'a gideceğim gibi gözüküyor hiç aramadan vatan da bile hazır sistemler 27k gibi bir fiyata bulunabiliyor. Sence hangi siteden almalıyım bir bilgin var mı bu konuda ?

Evet birkaç gündür hazır sistemlere bakıyorum direkt olarak sitelerden topladığım fiyatın çok çok aşağısında fiyatlar görüyorum bu işin sonu öyle bir şey olacak muhtemelen.

4060'a gideceğim gibi gözüküyor hiç aramadan vatan da bile hazır sistemler 27k gibi bir fiyata bulunabiliyor. Sence hangi siteden almalıyım bir bilgin var mı bu konuda?

Hazır sistemlerden hangi sitede uygun pek emin değilim maalesef daha çok her parçayı en uygun yerden alarak toplamak çok daha uyguna geldiği için pek bakmadım hazır sistemlere ayrıca hazır sistemler de genellikle o sitede ellerinde ne kaldıysa onu koyuyor pek seçim sanşın olmuyor. Siz en başta anakartınız olduğunu söylediniz onun üzerinden mi gideceksiniz yoksa komple hazır sistem mi alacaksınız?

Hazır sistemlerden hangi sitede uygun pek emin değilim maalesef daha çok her parçayı en uygun yerden alarak toplamak çok daha uyguna geldiği için pek bakmadım hazır sistemlere ayrıca hazır sistemler de genellikle o sitede ellerinde ne kaldıysa onu koyuyor pek seçim sanşın olmuyor. Siz en başta anakartınız olduğunu söylediniz onun üzerinden mi gideceksiniz yoksa komple hazır sistem mi alacaksınız?

Elimde şu an PS4 var ara sıra kullanıyorum satmayı düşünüyorum eğer güzel bir fiyata alıcı bulabilirsem büyük ihtimalle yeni bir PC alırım. Zaten elimdeki anakart biraz eski yeni nesile ayak uydurmak için yeni PC daha mantıklı geliyor şu an.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı