RTX 4070 veya RX 7800 XT ekran kartlı sistem önerisi

Ben de aslında 7800xt arıyorum hocam ama bulamadım. Gaminggentr de 1 tane buldum ancak fiyat 40 bin lira. Maalesef o kadar çıkamam. Ayrıca 40 bin de bence o sistem için fazla.
Hocam öyle durumlarda fiyat olarak aklınıza yatan sistemi alıp ekran kartını tek satıp istediğiniz kartı ayrı almak daha mantıklı oluyor

Hocam öyle durumlarda fiyat olarak aklınıza yatan sistemi alıp ekran kartını tek satıp istediğiniz kartı ayrı almak daha mantıklı oluyor
Arada 70 dolarlık bir fiyat farkı var 7800xt ile 4070 arasında. Sistemlerde de 2-3 bin lira daha uygun oluyor, bütçeyi kısmak için 7800xt daha mantıklı gelmişti. Al sat yapılabilir aslında dediğiniz gibi ama biraz uğraştırıyor tabi

@Prime777 Hocam merhabalar önceki konularımda da yardımcı olmuştunuz o yüzden etiketlemek istedim. Birkaç gündür 7800xt veya 4070li sistem arıyorum. Fiyatlar asgari ücret zamı öncesi zamlanmaya başladı. İyice zamlanmadan 4070 ayarında bir sistem istiyordum ve an itibari ile şu sistemi 1tb ssd özelleştirmesi ile almak üzereyim.

Bütçem 40k, 40ın üzerine çıkmam pek mümkün değil. Sizce bu sistem bu fiyata alınır mı. Yoksa bekle daha uygun sistemler gelir mi dersiniz veya şu an başka sistem mi önerirsiniz. Bu sistem tamamdır derseniz psu'su yeterli mi sizce. 7500f stok fan ile idare edilebilir mi, 4070 için yeterli mi

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı