RTX 4070 vs RTX 3060

Hocam bütçeye bağlıdır. Bütçene oranlamalısın. Eğer ikisini de alabilirim üstüne kalanlarla da geri kalan seti tamamlayabilirim diyorsan 4060 al sonuçta hep rekabetçi oynamayacaksın yakında daha ağır oyunlara merak sararsın. Ama bütçenin çoğunu da ekran kartına verme eğer kısıtlıysa 3060 al geç sonuçta kötü değil 3060. Sadece 4060 kadar iyi değil.

Adam Şahin mi alayım yoksa Renault mu diyor sen git Şahin al diyorsun şu yorumun zerre mantığı yok.

Konu sahibi bu kafaya uyarsa en geç 2 sene içinde 3060 çöpünden nasıl kurtulurum diye konu açacak. Alınabilecek en güçlü kart alınmalı.
Şahin ayağı yerden kesmiyor mu hocam? Tepkiniz gereksiz. Saygılar

Bütçem büyük ihtimalle 30k veya 31k olacak.

Hocam o bütçede 3060 çok saçma olur. 4060 Ti 16 GB'lı sistemler bile o bütçenin altında kalıyor.

Düzenleme: 700TL farkla ASUS Prime B550M-K tercih ederseniz ileride RAM takviyesi ve m2 ssd takviyesi yapabilirsiniz.
Düzenleme 2: 2700tl farkla XPG Gammix S70 Blade 2TB tercih ederseniz depolamayla işiniz kalmaz. (Gen4 ve DRAM'li High-End bir ssd'dir fiyat farkı iyi)
Net toplam: 31.500tl duruma göre ssd düşürebilirsiniz.

4070 de var 30.500tl'ye. Malzemeler kaliteli, sadece ram ve ssd takviyesi için anakart değiştirilmeli bence.

Son düzenleme:
Adam Şahin mi alayım yoksa Renault mu diyor sen git Şahin al diyorsun şu yorumun zerre mantığı yok.

Konu sahibi bu kafaya uyarsa en geç 2 sene içinde 3060 çöpünden nasıl kurtulurum diye konu açacak. Alınabilecek en güçlü kart alınmalı.
Adamın işini şahin görüyorken niye fazladan para verip Renault alsın hocam adam demiş ki rekabetçi oynayacam

3060'ın high'da son günlerini yaşamadığını iddia eden bir yoruma böyle bir tepki verebildim.
Şuanda 3060 hangi oyunda high açamıyor hocam

Merhaba, şu sıralar RX 7700 XT'li çok da pahalı olmayan bir hazır sistem almak istiyorum ancak doğru düzgün bulamıyorum. Elinde hazır sistem linki bulunan birisi atabilir mi? RX 7700 XT olmak zorunda değil buna yakın olsa da olur, tek isteğim 8 GB VRAM olmaması.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı