RTX 4070 vs RTX 5070

Bütçe
30.000-35.000
Arkadaşlar birde bazı RTX 4070 lerde GEN 5 dual 8 pin varken bazılarında ise yok bunun sebebi ne olabilir ?

Ben render alıyorum, AI kullanıyorum öyle düşündüm. Oyun performansları da hemen hemen aynı.

Hocam bir şey sormak istiyorum. İşlemcilerimiz aynı. Bende bir iki gün önce Palit Infinity 5070 sipariş verdim. Ancak internetteki inceleme yorumlarında falan çok gömmüşler. Sizce iade edip başka bir kart mı bakmalıyım? Karttan memnun musunuz?

Nesini gömmüşler?

Hocam genel kart olarak 5070 için oyun performansı düşük diyorlar native olarak (yani benim illa saf kas gücü olsun diye bir takıntım yok).işte NVIDIA sadece isim değiştirip sunmuş falan diyorlar. 9070 için daha iyi diyenler var. Ben oyun için alacagım. Aslında 2. el alacaktım ekran kartınj ancak sonra güvenemedim. Benim de bu konularda çok bir bilgim yok o yüzden tedirgin oluyor insan 1 ay önce başladım bu işlere bakmaya.

Hocam genel kart olarak 5070 için oyun performansı düşük diyorlar native olarak (yani benim illa saf kas gücü olsun diye bir takıntım yok).işte NVIDIA sadece isim değiştirip sunmuş falan diyorlar. 9070 için daha iyi diyenler var. Ben oyun için alacagım. Aslında 2. el alacaktım ekran kartınj ancak sonra güvenemedim. Benim de bu konularda çok bir bilgim yok o yüzden tedirgin oluyor insan 1 ay önce başladım bu işlere bakmaya.

Eğer sadece oyun için alacaksan 9070 alabilirsin oyun dışında işlerin varsa 5070 alabilirsin ben alırken oyun dışında işler yaptığım için 5070 tercih ettim. 5070 ile 4070 Ti s'n hemen hemen oyun performansı aynı 5070'n tek eksi yanı 12 VRAM olması o kadar. Alta link bıraktım kartların arasında öyle uzay farklar yok 15k lira daha verip 15 FPS almak bana çok cazip gelmedi. 5070'den memnunum ama ben 2 sene sonra gidip istediğim kartı alma ihtimalim var senin yoksa planını ona göre yap.

Şu an 2K'da native şekilde Last of Us 2 oynuyorum 100-150 arası FPS alıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğer sadece oyun için alacaksan 9070 alabilirsin oyun dışında işlerin varsa 5070 alabilirsin ben alırken oyun dışında işler yaptığım için 5070 tercih ettim. 5070 ile 4070 Ti s'n hemen hemen oyun performansı aynı 5070'n tek eksi yanı 12 VRAM olması o kadar. Alta link bıraktım kartların arasında öyle uzay farklar yok 15k lira daha verip 15 FPS almak bana çok cazip gelmedi. 5070'den memnunum ama ben 2 sene sonra gidip istediğim kartı alma ihtimalim var senin yoksa planını ona göre yap.

Şu an 2K'da native şekilde Last of Us 2 oynuyorum 100-150 arası FPS alıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamamdır hocam teşekkürler. Şu an iade etmeyeceğim herhalde. Zaten monitör daha almadım o yüzden ekran kartını hemen takıp kullanmayacagım. Ekran kartı geldikten sonra bir hafta içinde iyi bir fırsat olursa iade edip alırım yoksa bunlar devam ederim üzmez beni herhalde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı