RTX 5070 vs RTX 4070

Yani monitörüm 360Hz 1080p, baktığımızda bu işlemcilerin hiçbiri 360 FPS altına düşmez. Bunu göz önünde bulundurunca 4060 hiç mantıklı bir seçenek değil.
Sadece Valorant oynuyorum dediğin için dedim yoksa tabii ki daha iyisini al. Bu arada X3D'ler uzun vadede ve farklı oyunlarda her zaman daha avantajlı. Seçim senin dostum.

Sadece Valorant oynuyorum dediğin için dedim yoksa tabii ki daha iyisini al. Bu arada X3D'ler uzun vadede ve farklı oyunlarda her zaman daha avantajlı. Seçim senin dostum.
Evet haklısın, ilerde ekran kartı için bütçe ayarlayabileceğimin garantisi olmadığı için 5070 almak daha mantıklı.

@QTV @TÜPÇÜ FİKRET @Burak Karabal Hocam peki 9060 XT nasıl olur, İtopya'da ASUS TUF 9060 XT 21k ya düşmüş.

Evet haklısın, ileride ekran kartı için bütçe ayarlayabileceğimin garantisi olmadığı için 5070 almak daha mantıklı.

@QTV @TÜPÇÜ FİKRET @Burak Karabal Hocam peki 9060 XT nasıl olur, İtopya'da ASUS TUF 9060 XT 21k ya düşmüş.

Yarını bekleyeceğim ince hesap Gaming gecesinde güzel indirimler oluyor.

Son düzenleme:
Evet haklısın, ileride ekran kartı için bütçe ayarlayabileceğimin garantisi olmadığı için 5070 almak daha mantıklı.

@QTV @TÜPÇÜ FİKRET @Burak Karabal hocam peki 9060 XT nasıl olur, İtopya'da ASUS TUF 9060 XT 21k ya düşmüş.

Yarını bekleyeceğim ince hesap Gaming gecesinde güzel indirimler oluyor.

Daha uyguna 2 fanlılardan alırsın eğer bütçen kısıtlıysa. Boşu boşuna bu kadar para vermeye gerek yok bu karta. Bütçen yetiyorsa ya RTX 5070 ya da RX 9070 XT al.

5070 alıp R7 7700 veya 9600X alın. 7700X almayın fazla ısınıyor. Bütçeniz çıkarsa 9700X alabilirsiniz.
Katılıyorum. Bizzat 9700X kullanmakla beraber satın almadan önce aklımda 7800X3D ilk seçenekler arasındaydı. Ancak söz konusu sadece oyun değil aynı zamanda bazen Render'da aldığım için 9700X en mantıklı seçenek oldu ve sorunsuz şekilde kullanıyorum. 7700X ve 9700X kabaca hemen hemen aynı işlemciler ama 9700X'in en büyük farklarından biri 65W ile geliyor olması. İlerde daha yüksek performans isterseniz 105W moduna çekip kullanabilirsiniz. Diğer büyük farkı ise 4nm ile geliyor olmasıdır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı