RTX 4070 vs RX 7800 XT

Şuna dikkat ettim videoda, genel kullanımda AMD büyük çoğunlukta tokatlamış. Zaten çok yakın performanslarda diyebiliriz. DLSS destekleyen oyunlarda NVIDIA 15FPS civarı önde. Yani RTX 4070'in tek avantajı DLSS sisteminin daha iyi olması sanırım.

Yalnız AMD FSR DLSS kadar kaliteli görüntü oluşturmasa da DLSS'den bir tık daha çok FPS verir DLSS FPS olarak avantaja sahip değil. Eğer RTX ekran kartında FSR açmışsan ancak o zaman FSR daha az FPS verir.

Yalnız AMD FSR DLSS kadar kaliteli görüntü oluşturmasa da DLSS'den bir tık daha çok FPS verir DLSS FPS olarak avantaja sahip değil. Eğer RTX ekran kartında FSR açmışsan ancak o zaman FSR daha az FPS verir.

Doğrudur ben sadece video bazında yorum yaptım. Nerdeyse tüm video AMD öndeyken RTX + dlss/fsr kısmında NVIDIA önderliği koymuş.

Bence 5000 serisini bekleyin.
Ama ikisinden birini alacaksanız, ben olsam 4070Super alırdım. RT performansı daha iyi ve DLSS FSR'dan biraz daha kaliteli.

Doğrudur ben sadece video bazında yorum yaptım. Neredeyse tüm video AMD öndeyken RTX + dlss/fsr kısmında NVIDIA önderliği koymuş.

Hayır hala AMD FPS olarak bir tık önde. Sen RT açmışsın(videodaki RT) ondan RTX 4070 S geçmiş. AMD hala RT'de başarı elde edememiş durumda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı