RTX 4070 vs RX6800 XT

4070 tabii ki.

Son düzenleyen: Moderatör:
RE4, Ray Tracing açılmış Hogwarts gibi oyunlarda 12 GB VRAM sorunları baş göstermiş internette gösterilenlere göre.

Oyununa göre yaşanıyor bunun optmizasyon ile alakalı olduğunu düşünüyorum ama kartın VRAM'i tartışmasız düşük kişiye kalmış ben VRAM sorununa göz yumup 4070 alırdım.

İki fanlı 4070'ler gördüğüm kadarıyla en ucuz 15 bin lira civarından satılıyor. Garantili temiz bir 6800 XT almayı düşünürdüm ben. Fiyatları 8 bin lira civarı. Bana göre daha mantıklı.

Oyununa göre yaşanıyor bunun optmizasyon ile alakalı olduğunu düşünüyorum ama kartın VRAM'i tartışmasız düşük kişiye kalmış ben VRAM sorununa göz yumup 4070 alırdım.

15 bin lira para gömüp acaba bu oyunda VRAM'im yetecek mi korkusu yaşayacak olmak soğutuyor insanı. İşin oyun optimizasyonuna kalması sıkıntı. Malum yeni moda kötü optimizasyonlu oyun çıkarmak.

15 bin lira para gömüp acaba bu oyunda VRAM'im yetecek mi korkusu yaşayacak olmak soğutuyor insanı. İşin oyun optimizasyonuna kalması sıkıntı. Malum yeni moda kötü optimizasyonlu oyun çıkarmak.

Kötü optimizasyonu DLSS'e yüklüyor yapımcılar orada NVIDIA avantaja geçiyor bkz Hogwarts RX 6600 XT sahiplerinden daha rahat oynuyordum oyunu 3060 ile.

RTX 4070 tabii ki. 12 GB VRAM korkulacak bir miktar değil ayrıca DLSS 3.0 gibi bir nimet var.

6800 XT eski jenerasyon bir AMD kart, illa alternatif bekleyecekseniz 7800 XT falan bekleyin.

6800XT'nin eski jenerasyon olmasının ne dezavantajı var? DLSS 3.0'da yaşanmış olan durum gibi bir durum da yok ortada.

Yeni nesil kart olmasından dolayı RTX 4070 alırdım yerinde olsam.
Yalnızca VRAM değil, güçten dolayı da RX 6800 XT seçin. 4070 Ti dengi kart.
Yok be kanka ne 4070 Ti'ı, 4080 dengidir o. Az daha abartırsan RTX 4090 dengi de olur. Bu yorumu okuyup kafası karışanlar için 4070Ti, RTX 3090 Ayarında bir kart, böyle bir şey yok. Şunu biz yazsak gözümüzün yaşına bakmazsınız, yanlış bilgilendirmeden anında banı çakarsınız.

Son düzenleme:

Önce üslubunuzu düzeltin. YouTube'dan oyun testine bakarak konuşuyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…