4K ya geçersen yaşarsın VRAM'den ama 2K da yaşamazsın.
RE4, Ray Tracing açılmış Hogwarts gibi oyunlarda 12 GB VRAM sorunları baş göstermiş internette gösterilenlere göre.
Oyununa göre yaşanıyor bunun optmizasyon ile alakalı olduğunu düşünüyorum ama kartın VRAM'i tartışmasız düşük kişiye kalmış ben VRAM sorununa göz yumup 4070 alırdım.
15 bin lira para gömüp acaba bu oyunda VRAM'im yetecek mi korkusu yaşayacak olmak soğutuyor insanı. İşin oyun optimizasyonuna kalması sıkıntı. Malum yeni moda kötü optimizasyonlu oyun çıkarmak.
RTX 4070 tabii ki. 12 GB VRAM korkulacak bir miktar değil ayrıca DLSS 3.0 gibi bir nimet var.
6800 XT eski jenerasyon bir AMD kart, illa alternatif bekleyecekseniz 7800 XT falan bekleyin.
Yok be kanka ne 4070 Ti'ı, 4080 dengidir o. Az daha abartırsan RTX 4090 dengi de olur. Bu yorumu okuyup kafası karışanlar için 4070Ti, RTX 3090 Ayarında bir kart, böyle bir şey yok. Şunu biz yazsak gözümüzün yaşına bakmazsınız, yanlış bilgilendirmeden anında banı çakarsınız.Yalnızca VRAM değil, güçten dolayı da RX 6800 XT seçin. 4070 Ti dengi kart.
Yeni nesil kart olmasından dolayı RTX 4070 alırdım yerinde olsam.
Yok be kanka ne 4070 Ti'ı, 4080 dengidir o. Az daha abartırsan RTX 4090 dengi de olur. Bu yorumu okuyup kafası karışanlar için 4070 Ti, RTX 3090 Ayarında bir kart, böyle bir şey yok. Sizi kim moderatör yapıyor reis ya? Şunu biz yazsak gözümüzün yaşına bakmazsınız, yanlış bilgilendirmeden anında banı çakarsınız. Seni yanlış bilgilendirmeden raporladım ama ya mod kankaların görmezden gelir ya da göz yumulur. @Recep Baltaş @Ali Güngör @Emre C @Mithat Berhan Seçtiğiniz moderatörlerin arada ne saçmaladığını görmeniz lazım.
Eki Görüntüle 1739207
Eki Görüntüle 1739210
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.