RTX 4070'li gaming laptop önerisi

Bütçe
2000 DOLAR

cüneyt emre

Hectopat
Merhaba, 2 3 ay içerisinde Amerika'dan 4070'li bir Gaming laptop almayı düşünüyorum ama hangi markaya ağırlık vermeliyim veya almalıyım kararlaştıramadım. Bütçem 2K dolar.

1- Alienware düşünüyordum ama çok fazla çeşidi olduğu, bu yüzden incelemelerini bulamadığım ve ekran kartlarının kaç W olduğunu bulamadığım için daha fazla araştırmadım.

2-bu laptopu düşünüyorum fakat ASUS bu modelin ekran kartının W değeri olarak 140W dese de düşük geldi gözüme 100W'a bile çıkmıyor neredeyse çoğu oyunda. Arkadaşım da Gigabyte Aorus 16X var incelemelerini izlediğimde 110W ve üstü alıyor.

3-düşüncem RTX 4070 ve i9'lu 32 GB bir laptop almak.

Bir de şu ikisi var ama bir tanesinin işlemcisinin Intel'e kıyasla hangi işlemciye denk geldiğini bilmiyorum o yüzden hangisi iyi karşılaştırma yapamadım.

Alienware m18 Gaming Laptop with 14th Gen Intel Processor | Dell USA (1899 dolar olan )

Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Merhaba, 2 3 ay içerisinde Amerika'dan 4070'li bir Gaming laptop almayı düşünüyorum ama hangi markaya ağırlık vermeliyim veya almalıyım kararlaştıramadım. Bütçem 2K dolar.

1- Alienware düşünüyordum ama çok fazla çeşidi olduğu, bu yüzden incelemelerini bulamadığım ve ekran kartlarının kaç W olduğunu bulamadığım için daha fazla araştırmadım.

2-bu laptopu düşünüyorum fakat ASUS bu modelin ekran kartının W değeri olarak 140W dese de düşük geldi gözüme 100W'a bile çıkmıyor neredeyse çoğu oyunda. Arkadaşım da Gigabyte Aorus 16X var incelemelerini izlediğimde 110W ve üstü alıyor.

3-düşüncem RTX 4070 ve i9'lu 32 GB bir laptop almak.

Bir de şu ikisi var ama bir tanesinin işlemcisinin Intel'e kıyasla hangi işlemciye denk geldiğini bilmiyorum o yüzden hangisi iyi karşılaştırma yapamadım.

Alienware m18 Gaming Laptop with 14th Gen Intel Processor | Dell USA (1899 dolar olan )

Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Baktigin laptoplar ozelliklerine gore cok pahali bir sey denk gelirse sana link atayim. 4080 laptop alabilirsin o fiyata.

Kacirma hemen al birkac gune kalmaz.

Birkac tane daha atayim ilgini cekerse eger.

Bunun bu kadar ucuz olmasinin bir sebebi olabilir dikkat et. CPCGAME200 kuponunu kullanacaksin.

Cok tatli oled ekranli 14.5 inc bir Legion. GAMEON kuponunu kullanacaksin.

Lenovo modellerinde bir sorun yok cok kullanan taniyorum diger modelleri arastirmadan alma.

Son düzenleme:
Baktigin laptoplar ozelliklerine gore cok pahali bir şey denk gelirse sana link atayim. 4080 laptop alabilirsin o fiyata.

Kacirma hemen al birkac gune kalmaz.

Birkac tane daha atayim ilgini cekerse eger.

Bunun bu kadar ucuz olmasinin bir sebebi olabilir dikkat et. Cpcgame200 kuponunu kullanacaksin.

Cok tatli OLED ekranli 14.5 inc bir Legion. Gameon kuponunu kullanacaksin.

Lenovo modellerinde bir sorun yok cok kullanan taniyorum diger modelleri arastirmadan alma.

Tamamdir cok teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı