RTX 4070'li laptop önerisi

Bütçe
50000-55000

Burkiiy

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Biraz araştırma yaptım ve MSI ve Asus markaları tercihim olduğu için sonuç olarak bütçeme uygun olarak bu iki laptop arasında kaldım. Katana için kötü yorumlar duydum. Asus TUF için de ısınma sıkıntısı yaşadağını duydum ama sizler ne düşünüyorsunuz? Yardımcı olursanız sevinirim. Laptop linkleri aşağıdadır;

ASUS TUF

MSI Katana

Merhaba arkadaşlar. Biraz araştırma yaptım ve MSI ve Asus markaları tercihim olduğu için sonuç olarak bütçeme uygun olarak bu iki laptop arasında kaldım. Katana için kötü yorumlar duydum. Asus TUF için de ısınma sıkıntısı yaşadağını duydum ama sizler ne düşünüyorsunuz? Yardımcı olursanız sevinirim. Laptop linkleri aşağıdadır;

ASUS TUF

MSI Katana
Katana leş model. TUF modelinin iki sorunu var. Ekran ghosting ve ısınma. Isınma için cozum yollari var fakat ghosting icin yok. Beni sahsen rahatsiz etmiyor ama bence Acer baksaniz genel olarak daha memnun kalırsınız. Nitro 16 örneğin.

İki modelde alınmaz.

Omen al bence bütçeyi artırıp 4080 yapmak bayağı mantikli ama eğer beni 2-3 sene idare etsin sonra yenilerim diyorsan en yeni Excalibur'larda seçenek G911 ile 4060'a 40W falan vermeyi bırakmışlar 140W ve Turbo fan eklemisler.

Omen al bence bütçeyi artırıp 4080 yapmak bayağı mantikli ama eğer beni 2-3 sene idare etsin sonra yenilerim diyorsan en yeni Excalibur'larda seçenek G911 ile 4060'a 40W falan vermeyi bırakmışlar 140W ve Turbo fan eklemisler.
En ucuz 4080 laptop 75K oda Omen 16 ve kronik sorunlu. Excalibur zaten alınmaz kalitesiz marka.

Excalibur evet kalitesiz ama Omen'lerdeki kronik sorun nedir almayı düşünüyorum.

Attığım rehberime bakabilirsiniz orada hem kendinize uygun laptop hem de Omen 16 kronik sorununu öğrenebilirsiniz.

Yorumlarınız için teşekkürler, inceliyorum. HP victuslar için ekranlarının çok kısık renk olduğu ve 7ms panellerin bazen 25ms çıktığı gibi yorumlar gördüm. Şahsen kullanan varsa ekran kalitesini yorumlayabilir mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı