RTX 4070'li laptop önerisi

Bütçe
50000-55000
Yorumlarınız için teşekkürler, inceliyorum. HP victuslar için ekranlarının çok kısık renk olduğu ve 7ms panellerin bazen 25ms çıktığı gibi yorumlar gördüm. Şahsen kullanan varsa ekran kalitesini yorumlayabilir mi?
Modelden modele göre değişir mesela bu modelde 100 sRGB 7 MS paneli var tercih edebilirsiniz.

Anladım hocam peki 75-85k bütçe ile Intel 14. nesil ve 4070 veya daha iyi olan ne onerirsiniz?

Attığım rehbere bakın.

Modelden modele göre değişir mesela bu modelde 100 sRGB 7 MS paneli var tercih edebilirsiniz.

Attığım rehbere bakın.
Yine de birkaç bin lira ekleyip rehberde paylaştığınız Omen'i tercih etmek daha mantıklı gibi geldi öyle mi sizce de?

Yine de birkaç bin lira ekleyip rehberde paylaştığınız Omen'i tercih etmek daha mantıklı gibi geldi öyle mi sizce de?

58 bin TL olan Omen 17 modelden bahsediyorsanız evet alınabilir bir model. Ama ben aynı fiyata Acer Predator modeli tercih ederim.

İki modelde alınmaz.
hocam bende hp victus 16 almak istiyorum, render yapacağım için i7 14700hx olana bakmıştım ama fiyat uçmuş, acaba r7 8840h render için yeterli mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı