RTX 4070'li sistem mi RX 7800 XT'li sistem mi alınmalı?

Vallahi bence 34K'lık PC Hocasının sistemi kasım ayının en iyi sistemiydi ve ona rağmen 1 haftadan fazla stokta dayandı, @MyBela25 arkadaşa da elini çabuk tutmasını tavsiye ettim ama 1K zam geldi.

Evet ama özelleştirince yine 37-38k yapıyordu kasa SSD RAM vs.
o fiyata da yukarıda attığım 4070 Super vardı.
AMD yerine NVIDIA diye kararsız kaldım...
Şimdi PC hocası 9 sistem 1x16 RAM ve özelleştirme ile 33K.

Evet Nvidia severler için Vatandaki 4070 Super'de başarılı bir sistemdi kesinlikle.

Hangisi alınır mı tam anlayamadım?
dün 37k idi bugün 39k...
inno3d 4070s

37k iken alınabilirdi bu da ama 39k bilemedim. 1 TB + 32 GB yapsan 42k oluyor. 35k'ya 16 GB RAM'li (32 seçeneği göremedim) PC HOCASI almak çok daha mantıklı. Bu fiyata bile PCH f/p olarak çok iyi durumda ama 32 GB RAM isteyenlere seçenek olsa çok daha iyi olacak.

37k iken alınabilirdi bu da ama 39k bilemedim. 1 TB + 32 GB yapsan 42k oluyor. 35k'ya 16 GB RAM'li (32 seçeneği göremedim) PC HOCASI almak çok daha mantıklı.
pc hocası 35k ama onu da özelleştirince fiyatı artıyor kasa ssd ram.
Ve ram 2x8 var sadece..
O yüzden 4070s ile 7800xt arasında yaklaşık 3k fiyat oluyor.
Değer mi bilemedim

pc hocası 35k ama onu da özelleştirince fiyatı artıyor kasa ssd ram.
Ve ram 2x8 var sadece..
O yüzden 4070s ile 7800xt arasında yaklaşık 3k fiyat oluyor.
Değer mi bilemedim
Kartların saf güçleri birbirine çok yakın 3-5 fps için 3k yüksek bir fiyat bence. Tabi RTX, DLSS, FG vs. AMD muadillerinden daha iyi. Zor bir karar.

Kartların saf güçleri birbirine çok yakın 3-5 FPS için 3K yüksek bir fiyat bence. Tabii RTX, DLSS, FG vs. AMD muadillerinden daha iyi. Zor bir karar.

NVIDIA teknolojisi.
YouTube'a içerik üretmeyi video editlemeyi de düşünüyorum.
Ve daha güvenilir geliyor. AMD sorunları ile bir sürü video var.
Ama diğer bileşenler olarak kararsız kalıyorum.
Bu hali ile alınır mı? 41 çok mu maalasef 1x16 RAM, hangi anakart ve kasa seçilmeli

Senin sepetini ben göremiyorum hocam ben alsam böyle alırım ama fiyatı biraz tuzlu geldi.

Sadece RAM 2*16 6000 Mhz Cl 36 yaptım ve en ucuz 1TB SSD.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…