RTX 4070'li sistemde FPS düşmesi oluyor

İşletim sistemi
Windows 11

734477

Centipat
RAM
16x2
SSD veya HDD modeli
1 TB SSD
Ekran kartı
Gigabyte RTX 4070 12GB
Anakart
B760M
İşlemci
Intel i5 13600KF
Merhabalar yeni sistem dizdim. Gigabyte RTX 4070 12GB ekran kartı/ Intel i5 13600KF sistem dizdim. Oyunlarda FPS'im takılıyor. Mouse sağa sola çevirince, karakterle koşunca yürüyünce takılıyor oyunum. FPS 350 civarındayken kare kare bir anda 45-60 FPS oluyor sonra tekrar yükseliyor. Buda takılma meydana getiriyor. Windows 11 kullanıyorum. Gerekli driverları da güncel sonuna kadar. 35k para verdik hayrını göremedik.Çaresi nedir bu işin_

Merhabalar yeni sistem dizdim. Gigabyte RTX 4070 12GB ekran kartı/ Intel i5 13600KF sistem dizdim. Oyunlarda FPS'im takılıyor. Mouse sağa sola çevirince, karakterle koşunca yürüyünce takılıyor oyunum. FPS 350 civarındayken kare kare bir anda 45-60 FPS oluyor sonra tekrar yükseliyor. Buda takılma meydana getiriyor. Windows 11 kullanıyorum. Gerekli driverları da güncel sonuna kadar. 35k para verdik hayrını göremedik.Çaresi nedir bu işin_
PC yi ilk açtığında oyuna girmeden PC' yi yeniden başlatıp dener misin ? Yine aynısı oluyor mu bakalım. Benzer sorunu yaşadım Fast Boot dan dolayı oluyordu bende.

Hocam RAM'lerin detaylı bilgisini ve görev yöneticisinde bellek yerinden bir SS atabilir misin?
Adsız.png

@734477 oyundayken atarsan çok iyi olur. Boştaki sıcaklıklar mı bu? Boştaki ise termal macun yenile ve soğutucuyu çıkarıp güzelce bağla güzel temas edecek şekilde. Olmazsa virüs taraması yap.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı