RTX 4070'li sistemde sıcaklık değerleri normal mi?

Selam kardeşim aynı ekran kartını bende kullanıyorum 13400F ile beraber herkes kötülesede bu kartı bence çok iyi kart fanboy değilim bende hazır sistem ile aldım Max Ultra ayarlarda 1080p de 63 gördü sıcaklık işlemci ise 45 ila 53 derece arasında gidip geliyor

Selam kardeşim aynı ekran kartını bende kullanıyorum 13400F ile beraber herkes kötülesede bu kartı bence çok iyi kart fanboy değilim bende hazır sistem ile aldım Max Ultra ayarlarda 1080p de 63 gördü sıcaklık işlemci ise 45 ila 53 derece arasında gidip geliyor.

İşlemci sıcaklığına bayıldım 7600 X var hocam bende inanır mısın Battlefield 2042 ultrada 90 derecede oynuyorum 240 mm sıvı sogutmalı sistemimde kuduruyorum sinirden.

Sıvı soğutma 2 fanlı mı?

Evet 240'lık 2 fanlı sıvı soğutma yani gerçekten kafayı yememek elde değil boşta bile PC 55 60 50'lerde falan ben 1 kere 30 gördüm herhalde 38 39 sıvı soğutucu markası Thermaltake ama kasam mesh bir kasa değil ve üsta sığmadığından ön tarafa takıldı iceri üflüyor bence hem yeri ile alakalı hem de mesh bir kasa olmayışından biraz daha fazla gibi.

Kasanin etkisi çok büyük mesh olması avantajdır ve islemcinize 3 fanlı soğutma olmuş olsa daha iyi giderdi ama sogutmanız marka olarak iyi acaba tam temas etmiyor olabilir mi ben deepcool ak400 dijital kullanıyorum

Kasanin etkisi çok büyük mesh olması avantajdır ve islemcinize 3 fanlı soğutma olmuş olsa daha iyi giderdi ama sogutmanız marka olarak iyi acaba tam temas etmiyor olabilir mi ben deepcool ak400 dijital kullanıyorum
Valla çıldırıcam artık mesh bi kasada alacam da şuan değil maalesef :) ne diyim hayırlısı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı