RTX 4070'li sistemde sıcaklık değerleri normal mi?

Ekran kartından memnun musun peki.

Bayağı memnunum 4070 benim için 1050 Ti'den sonra innaılmaz oldu gayet memnunum daha iyileri mutlaka var ama sıcaklığı falan takip ettiğim sıralar 70 75'i görmedim diyebilirim yükte falan ilginç 3 fanlı 12 GB olan modelini kullanıyorum bayağı memnunum.

Bendekide aynı model forumlara gir 10 kişiden 9u beğenmiyor bende memnunum şükür bizde biliriz en iyisini almayı ama herkesin bi bütçesi var tabiki

Bendekide aynı model forumlara gir 10 kişiden 9u beğenmiyor bende memnunum şükür bizde biliriz en iyisini almayı ama herkesin bi bütçesi var tabiki
Aynen öyle bana bu kart 16bine denk geldi 2 ay önce 3 ay max bana göre uygun bir fiyat ve çok sağlam bir hizmet alıyorum yani BDODA 240 FPS işte nebiliyim Ultrada yükseklerde 170 160 fpslerde görüyorum rahat ki 500 olsa ne karı olacak

Sende mi vatandan aldin.

Evet eski kasamın içine dizdim para çıkışmadığından 7600X işlemci işde sıvı sogutma 32 RAM hard diskler eski PC'de kalma M.2 ve HDD ekran kartı işte malum aldım vatandan hepsi 4 5 parça.

Bende hikayeli oyunları seviyorum God of War Last of Us RDR2 gibi.

Aynen bir de Türkçe yama bulabilirsek şu an Mafia Definitive oynuyorum muhteşem grafikler bayıldım yani. Ne oyunmuş Mafia yama ile müthiş oldu. Sırada Spider-Man Batman RDR'de bulursak çeviri güzel olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…