RTX 4070s sistemde Windows 11'de görüntü bozuluyor

BerkerS

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Ryzen 5 5600 | Anakart: ROG STRIX B550-F GAMING WIFI II | Ekran Kartı: Asus DUAL RX6700XT | RAM: 32GB | PSU: High Power 600W 80+ GOLD | Klavye: BlitzWolf® BW-KB2
Merhaba,

Windows 11'de son zamanlarda aşağıdaki gibi görüntüler oluştu:

1717451666820.png

1717451705519.png

Ekran kartı sürücüsünü tekrar kurdum, /sfc scannow ile tarattım ancak çözemedim.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Sistem bilgisi:

Ryzen 5 5600 / 4070s.

Şu sorunu ilk kez driver güncelledikten sonra devam edeni görüyorum :D.hocam BIOS güncel mi?

Hocam Aygıt Yöneticisi'nden görüntü bağdaştırıcılardan ekran kartınızı kaldırın sonra yeniden başlatın.

Şu sorunu ilk kez driver güncelledikten sonra devam edeni görüyorum :D.hocam BIOS güncel mi?

Hocam Aygıt Yöneticisi'nden görüntü bağdaştırıcılardan ekran kartınızı kaldırın sonra yeniden başlatın.

PC açılırken gerekli şeyleri yeniden kuracaktır.

Olmazsa ekran kartını sıfırlayan uygulamalar var onlara başvurzcaz.

PC açılırken gerekli şeyleri yeniden kuracaktır.

Olmazsa ekran kartını sıfırlayan uygulamalar var onlara başvurzcaz.
Bunları yarın deneyeceğim ancak işin garip tarafı sorunun bir anda ortamaya çıkması. Sorun çıktığında ne yeni driver kurmuştum ne de bilgisayarı etkileyecek bir şey.

Ekran kartı arızalı, garantiye gönderin.

Bundan kesin olarak emin olmanın bir yolu var mı? Oyun oynarken vs grafik bozulması yaşamıyorum. Ancak 2. monitörde dün kırmızı pikseller yanıp sönüyordu bir kısmında driver tekrar kurunca düzeldi.

Bundan kesin olarak emin olmanın bir yolu var mı? Oyun oynarken vs grafik bozulması yaşamıyorum. Ancak 2. monitörde dün kırmızı pikseller yanıp sönüyordu bir kısmında driver tekrar kurunca düzeldi.

Ekran görüntüsü aldığında bile gözüküyorsa monitör değil ekran kartı kaynaklıdır. Driverlarını güncellediğini belirtmişsin, geriye tek bir sebep kalıyor o da ekran kartının problemli olması.

Ekran görüntüsü aldığında bile gözüküyorsa monitör değil ekran kartı kaynaklıdır. Driverlarını güncellediğini belirtmişsin, geriye tek bir sebep kalıyor o da ekran kartının problemli olması.
Anladım hocam kısa sürede göndereceğim o zaman yapacak bir şey yok gibi ancak kesin olarak bir kanıt arama sebebim ülkemizdeki servislerin sorumsuzluğu daha önce de başıma çok kez geldi. Arıza yok deyip geri yolluyorlar zaman kaybı ve stresli bir süreç oluyor.

Hatayı loglayabileceğim herhangi bir tool biliyor musunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı